Krzysiek--17 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 znacie dobre programy, ktore poprawiaja wyglad okien, pasek start i takie tam sprawy. chcialbym jeszcze cos do ikon ale nie wiem czy to nie spowolni duzo kompa. dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Windows Blinds co jakis czas daja pelna wersje tego do niezbednika :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 "Windows Blinds" kluci sie troche z "nie spowolni duzo kompa" ;-) Chyba, ze ten komputer to ten Celeron4 1.7 ale w takim wypadku instalowanie na takim sprzecie W98 to pomylka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Jesli juz zmieniac, to isc na calosc - Aston i cala spolka. Wiecej znajdziesz na forum, bo temat juz byl przerabiany pare razy. BTW: Z doswiadczenia wiem, ze takie bajerki po pewnym czasie sie nudza. Wygrywa przejrzystosc oraz walka o kolejne MB ramu, ktorego mi ciagle malo a kasy na wiecej brak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek--17 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 "Windows Blinds" kluci sie troche z "nie spowolni duzo kompa" icon_wink.gif Chyba, ze ten komputer to ten Celeron4 1.7 ale w takim wypadku instalowanie na takim sprzecie W98 to pomylka... wiem ze instalacja 98 jest troche dziwna na moim kompie ale XP mi jakos nie chodzi ( nie wnikajmy w szczegoly ) Jesli juz zmieniac, to isc na calosc - Aston i cala spolka. Wiecej znajdziesz na forum, bo temat juz byl przerabiany pare razy. BTW: Z doswiadczenia wiem, ze takie bajerki po pewnym czasie sie nudza. Wygrywa przejrzystosc oraz walka o kolejne MB ramu, ktorego mi ciagle malo a kasy na wiecej brak. myslalem nad astonem ale on bodajze nie jest po polsku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Ale ja lubie wnikac w szczegoly wiec jak mozesz to napisz co sie dzieje z XP, bo Windows 98 sie nie nadaje do takiego komputera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 sp do win98 se "upodobnia go do win 2000 + mnustwo łatek".pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek--17 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 a wiecie czy program samuriza da sie odpalic na windows 98 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 IMO powinien smigac. Ewentualne problemy moze stworzyc MBM (monitorowanie parametrow komputera), ale sam interfejs (po polsku jakos to slowo dziwnie wyglada) powinien smigac - to tylko troche grafiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek--17 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 sp do win98 se "upodobnia go do win 2000 + mnustwo łatek".pozdr 1467972[/snapback] a skad moge pobrac tego service packa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 http://www.amnezja.org/modules.php?name=Ne...rticle&sid=3252 <- sp + sterowniki ze strony Sgj http://www.sgjs.prv.pl/ http://sgj.home.pl/download/dwload.php?DW=wp98sepl <- poprawki ok 90mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek--17 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 service pack zapowiada sie ciekawie, mozna go zainstalowac w kazdej chwili czy tylko na czysty windows. i jak bys mogl to bardzo bym prosil o informacje na temat tych poprawek. dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 poprawki z strony Sgj podałem. A ten pack jest na czytsą winde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek--17 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 podales mi linka do sciagniecia tych poprawek a ja na tej stronie nie umiem ich znalezc zeby o tym poczytac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 http://www.cxo.pl/ftp/FTPprogram.asp?sys=pc&id=5397 5 min google.com proszę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek--17 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 hhehe. to jest link do service packa a nie do poprawek :D. a mi chodzi o poprawki, o ktorych pisales Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 No to strona Sgj http://www.sgjs.prv.pl/ na gł stronie WinSPatcher 98. Poptytaj jeszcze autora strony Sgj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek--17 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 wielkie dzieki. juz znalazlem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Pochwal się wynikami Sgj pack + sp 2 i może coś jeszcze :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek--17 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 tego service packa to zainstaluje dopiero jak bede robil formata. a teraz to chcialbym zrobic Astona ale mam problem. Normalnie pulpit jest caly dobry ale okna sa takie same tylko zmianiaja sie kolory. Jak to zmienic zebym mial okna astonowe ze tak powiem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Aston zastępuje tylko pulpit, okien nie zmienisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek--17 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 no to w takim razie jest kiczowato. A czym moglbym zmienic okna ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 window blinds Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho3000 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Krzysiek-17: odpuść sobie :D - ULLISSES ma racje - ja doszedłem do cvzegoś takiego na swoim 98: http://www.deviantart.com/deviation/1433597/ czy http://www.deviantart.com/deviation/1559037/ i stwierdziłem że naprawdę na to szkoda czasu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...