.:::PaStA:::. Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) Czy istnieją w Lublinie jakieś kluby Overclockerów?? B) Edytowane 29 Maja 2005 przez .:::PaStA:::. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 nigdy o czymś takim nie słyszałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Słońce dzisiaj mocno swieci to i ludzie dziwne pomysły mają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 (edytowane) hehe ale mozna by robic jakies spotkania :D tak jak to w kraku robia :D popieram pomysł :D oczywiscie przy napojach "wzmacniających" w sumie codziennie jestem w Lublinie ale czy jest jakas fajna knajpa? taka gdzie mozna posiedziec wygodnie i pogadać? jakas w stylu piwnicy? Edytowane 28 Maja 2005 przez wadim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 dzisiaj świeci jeszcze mocniej ;) był już temat o spotkaniu przy piwku w l ale jakoś mu sie zeszło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Mozna by sie co jakis czas spotykac. Jeżeli tylko pogadać to np. na placu zamkowym. A jeżeli jakaś większa impreza to w klubie. Co wy na to?? Spotkania np. co tydzien lub dwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 spotkać się było by fajnie ale jakoś nie czuję potrzeby zrzeszania się czy spotykania regularnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 W sumie tak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 no ja tez takiej potrzeby nie mam hehe, ale nie odpowiedzieliscie mi czy jest w lublinie jakis bar w styku "pod piwnicami" zeby było ciemno i przyjemnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 może sarmata na starówce - na dole jest coś jakby loch ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) Ja mam piwnice a w niej wino wiec miejsce juz mamy <joke> ;) EDIT: W speed pizza na cichej(?) jest fajny klimacik. Jest w piwniczce. Fajne oswietlenie, muzyczka... Edytowane 29 Maja 2005 przez .:::PaStA:::. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Chetnie bym wpadal do was ale bywam w lbn juz ta rzadko ze nie mam czasu dla przyjaciol ;/ wwa SUX ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Świetny pomysł! Tylko kiedy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord..M Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 za dwa tygodnie tam gdzie ostatnio? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 hmm ;] ciężka sprawa - sesja :( ,, ale jak coś uzgodnicie na 99% tam będę :D śledzę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Tam gdzie ostatnio czyli gdzie ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Tam gdzie ostatnio czyli gdzie ?? :D 1472197[/snapback] "Za Piecem" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 :lol: tzn gdzie :D Ja tam nie ogarniety jestem wiec mowcie jaka dzielnica, w jakiej okolicy itd :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 za piecem może być- tylko tam z deka mało miejsca, ale jak uzgodnimy termin to gacek nam zarezerwuje :D BTW: polecam karczmę trybunalską nieopodal sarmaty- jedyny bar na starówie z browarem za 3,50zł. tylko ustalcie termin- ja sie dostosuje :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 :lol: tzn gdzie :D Ja tam nie ogarniety jestem wiec mowcie jaka dzielnica, w jakiej okolicy itd :lol: 1472526[/snapback] Al. Racławickie / Lipowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 JA tez postaram sie dostosowac chociaz to roznie bywa bo nie bywam juz co tydzien w lbn. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 to jak? - po sesji czy jeszcze w trakcie ?? BTW: co do założenia oc-team Lublin to jestem za- wartoby coś zdziałać w tym fakcjie i pokazać, że nie jesteśmy Polską B :mur: oblukajcie stronke naszej "konkurencji" - OC TEAM ŚLĄSK http://www.oc-team.com/news.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Proponuję sobote 4, albo 11 czerwca o 20. Caffe Galeria "Za Piecem" Al.Raclawickie 4 Tweak'owcom stawiam pierwszą kolejke Perły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 oO Powinienem byc :) Ej zna sie ktos z lublina na vmodach gf4mx bo nie ma nigdzie na sieci opisu a potrzebuje bo karta ma poki co 3 wynik na swiecie bez modow ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 no to sobota 4 czerwca o 20. Caffe Galeria "Za Piecem" Al.Raclawickie 4 bądźcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 ale czy jest jakas fajna knajpa? taka gdzie mozna posiedziec wygodnie i pogadać? jakas w stylu piwnicy? 1467877[/snapback] :blink: :blink: :blink: stary :) tego jest tu na mase :) setki i to doslownei setki :) dobra to kto przynosi swoj sprzet na spotkanie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Proponuję sobote 4, albo 11 czerwca o 20. Caffe Galeria "Za Piecem" Al.Raclawickie 4 Tweak'owcom stawiam pierwszą kolejke Perły. 1473043[/snapback] perla rlz nasze lubelskie super piffko :D a moze by to zrobic 50km od lublina nad jeziorem firlej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 (edytowane) po co tak daleko jak mozna tutaj, w lublinie, w jakiejs knajpie :D edit: będzie ktos w wieku ok. 16 lat?? :blink: Edytowane 1 Czerwca 2005 przez .:::PaStA:::. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 po co tak daleko jak mozna tutaj, w lublinie, w jakiejs knajpie :D edit: będzie ktos w wieku ok. 16 lat?? :blink: 1475322[/snapback] ja nie w temacie ale najłodszy aurora ma chyba 19. piwa Ci nie sprzedadzą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 ja nie w temacie ale najłodszy aurora ma chyba 19. piwa Ci nie sprzedadzą :D 1476105[/snapback] spokojnie - reszta bedzie pelnoletnia to mu sie kupi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...