Skocz do zawartości
sewsew

Pytanie Wazne O Gt Albo Le. Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Hej. Wczesniej moze dałem podobny temat. Ale niestety nic sie nie dowiedziałem, a szukałęm chyba cały internet i nic nie znalazlem. PRosze u wyrozumiałość i nie usuwanie posta.

Więc: Chce kkupic WINFAST GT 6600 128MB AGP4X 8x, albo ASUS 6800LE 128MB. I tu sam nie wiem już, co robić. POnieważ iinni twierdzą, ze LE 6800 jest lepszy tylko przy wlaczonych AA i ANIZO, a GT bez tych upiększaczy. I teraz chodzi mi generalnie , cco warto kupić, i czy jest oplacalne kupienie 6800LE bez modowania jej. CZy juz lepiej GT 6600?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po 1 jak juz cos poszez to chociaż to sensownie nazwij !

Po 2 6800le jest wydajniejszy jesli odblokujesz potoki (zmodujesz karte)

Po 3 jak masz 100% pewnosc ze le jest modowanly to biez go a jak takiej pewnosci nie mam to gf 6600GT spokojnie ci styknie jak nie bedzesz gral w rozdielczosciach powyzes 1024... albo 1280... (czy jakos tak:) )

Po 4

POnieważ iinni twierdzą, ze LE 6800 jest lepszy tylko przy wlaczonych AA i ANIZO, a GT bez tych upiększaczy.

brednie

Po 5 karty sie nazywaja 6600 GT i 6800 LE a nie

CZy juz lepiej GT 6600?

czy ze

LE 6800

Edytowane przez Kvaz!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To że 6800LE jest wydajniejszy z AA i Aniso to nie są brednie :D bo tak jest ze względu na wieksza przepustowość pamięci. Jednak bez tych upiększaczy 6600GT jest trochę lepszy.

Na twoim miejscu brałbym 6800LE bo prawie na pewno chociaż 4 potoki odblokują się, a jak odblokuje się 8 potoków to będzie naprawdę super.

Jednak jeżeli nie chcesz odblokowywac potoków to weż 6600GT i miej ten problem za sobą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podzwon po sklepach internetowych i popytaj o modowane le tylko nie w projekci gdzies kupowqalem kumplowi niedawno i za normalnego le chcieli 819zl a za modowalnego na 16/6 trzeba bylo doplacic 30 zeta serwisantowi ktory ja bedzie testowal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...