Phuong Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Witam! Mam problem z instalacja karty wifi w hp nx9020.Karat zostala wykryta i zainstalowane sa sterowniki.jednak nie znalazlem kabli od anteny. A wbudowana antena nie daje rady -2 metry i moc sygnalu jest beznadziejna.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz_ch Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Mam problem z instalacja karty wifi w hp nx9020.Karat zostala wykryta i zainstalowane sa sterowniki.jednak nie znalazlem kabli od anteny. A wbudowana antena nie daje rady -2 metry i moc sygnalu jest beznadziejna.... 1466950[/snapback] jeśli kupiłeś laptopa bez karty wifi, to anteny poprostu nie masz. W tych modelach hp nie montuje anteny, chyba, że firmowo montowana jest karta wifi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petes Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) Ja nie chce narzekac, ale wychodzi opinia o HP. Mam Della C610 z 2002r. I z antena nie bylo problemu, w srodku tasma fabrycznie byly przyklejone 2 kable do podlaczenia karty WiFi Przecie w tym momencie antena powinna byc pewnym standartem Edytowane 27 Maja 2005 przez Petes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz_ch Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 :sad: 1467300[/snapback] Skoro w modelach w których firmowo instalowana jest karta wifi musi być antena, to w pozostałych modelach jest na pewno miejsce na taką wewnętrzną antenę. Poszukaj na Allegro jakiejś wewnętrznej anteny i sam zamontuj ją w obudowie laptopa. Kiedyś widziałem na allegro jakieś wewnętrzne anteny wifi za kilka zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Skoro w modelach w których firmowo instalowana jest karta wifi musi być antena, to w pozostałych modelach jest na pewno miejsce na taką wewnętrzną antenę. Poszukaj na Allegro jakiejś wewnętrznej anteny i sam zamontuj ją w obudowie laptopa. Kiedyś widziałem na allegro jakieś wewnętrzne anteny wifi za kilka zł. 1467657[/snapback] Nie musi i nie ma... Kumple jechal z lapkiem do Katowic do kolesia, zeby zalozyc antene do WiFi... Szukajcie na allegro, koles wystawia swoje uslugi na aukcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 masz na niego namiary spiderman? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 masz na niego namiary spiderman? 1469014[/snapback] Nie mam... Poszperaj w komentarzach mojego kumpla wlgmbs z allegro, moze znajdziesz ta aukcje... Nie bylo to dawno, jakis miesiac temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kill Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 (edytowane) Witam, kupilem laptopa Nec Versa M 500e. Posiada wolne zlacze minipci oraz 2 kabelki wiec dokupilem karte Wi-Fi INTEL WM3B2100 miniPCI. Teraz mam problem ktory kabelek do jakiego zlacza podlaczyc na karcie. Kabelki sa koloru czarnego oraz jasno szarego. Pozdrawiam Edytowane 4 Czerwca 2005 przez Kill Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 jasno-szary kabelek dio AUX a ciemny kabelek do MAIN :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kill Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Dziekuje, przy okazji szukania informacji laczenia karty z antena trafilem na oferty sprzedazy samych antenek do wbudowania. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53531433 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...