emilooos Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Witam. Tak jak w tytule, dzisiaj podczas grania zalałem swego mousa [; Chodzi o tego gryzonia o nazwie Opto-Radio 429 (nie pytać czemu to kupiłem, ciocia kupowała :>) No i problem następujący... Nie wiem gdzie sie ten soczek dostał, ale po kilkugodzinnym klikaniu, nagle jakiś taki mniejszy "kilk" słyszałem... Wyraźnie mniej się dociskał przycisk, teraz praktycznie reaguje na dotyk :-| Nie jest to konfortową sytuacją, szczegółnie dla gracza :? To, co probowałem z nią narazie zrobić, to lekkie odchylenie przycisku (lekkie, bo mocniej idzie wyłamać...) i przedmuchanie srodka, ale doopa zbita, nie ma szans. Czy miał ktoś taki problem i jak go rozwiązać, dodam, że do srodka jak widzę cięzko bedzie się dostać :-| Czy to juz moment, w którym będe musiał wydać 109zł na mx510 ( w sumie miło, ale szkoda myszaka ;]) Pozdrawiam i czekam na odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Witam. Tak jak w tytule, dzisiaj podczas grania zalałem swego mousa [; Chodzi o tego gryzonia o nazwie Opto-Radio 429 (nie pytać czemu to kupiłem, ciocia kupowała :>) No i problem następujący... Nie wiem gdzie sie ten soczek dostał, ale po kilkugodzinnym klikaniu, nagle jakiś taki mniejszy "kilk" słyszałem... Wyraźnie mniej się dociskał przycisk, teraz praktycznie reaguje na dotyk :-| Nie jest to konfortową sytuacją, szczegółnie dla gracza :? To, co probowałem z nią narazie zrobić, to lekkie odchylenie przycisku (lekkie, bo mocniej idzie wyłamać...) i przedmuchanie srodka, ale doopa zbita, nie ma szans. Czy miał ktoś taki problem i jak go rozwiązać, dodam, że do srodka jak widzę cięzko bedzie się dostać :-| Czy to juz moment, w którym będe musiał wydać 109zł na mx510 ( w sumie miło, ale szkoda myszaka ;]) Pozdrawiam i czekam na odp. 1467004[/snapback] Na poczatek rozkrec myszke, wykrec plytke z elektronika a cala obudowe myszki umyj w wodzie z mydlem, jak to nie pomoze bedziesz musial umyc plytke z elektronika w wodzie destylowanej, wystarczy chwile pomoczyc i pomerdac w wodzie ;) nie trzeba czyscic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 wielkie thx, myszka reanimowana ;] najlepsze, ze nie mogłem znalezc srubek, były pod slizgaczami [; co do zalania, nie wiem jak to nazwać, ale to "coś" co jest naciskane przez klapke przycisku poprostu się zmiękczyło i olepiło :> przemyłem spirytem i jest ok, leciutko moze odbiego od normalnosci. Niestety tej skrzyneczki z czerwonym małym przyciskiem nie mogłem otworzyć, albo nie wiedziałem jak ;p Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...