timmon24 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Chcialem was zapytać o jakaś porade co mam zrobić przedstawie mój problem: Mam konto w czyms w rodzaju forum a konkretnie hospitalityclub.Korzystam z tego konta normalnie na swoim komputerze .Wyjechalem za granice znajomy mial dostep do internetu wiece zalogowalem sie na swoje konto tylko z innego komputera przegladarka fire fox . Wracam do domu loguje sie na moj profil a strona niezaktualizowana nie chce mi sie wogole aktualizowac moj profil hmm niewiem co robic moze mial ktos do czymienai z podobnym przypadkiem? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 hmmm moze ktoś pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 możesz jaśniej napisać :>? nie ma czegoś takiego jak przypomnienie na emial. :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...