pro7 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Tak jak juz wspomnialem w tytule mam problem z instalacja sagema. Jestem jak narazie jeszcze zielony jesli chodzi o linuxa wiec prosze o wyrozumialosc. A wiec przechodzac do konkretow instaluje sterowniki eagle-usb-2.3.1 i niby wszystko idzie ok, nastepnie wstukuje polecenie eagleconfig i tam tez wszytko zachowuje sie wporzadku az do chwili kiedy nastepuje: Ładowanie modułu [ OK ] Ładowanie DSP & opcji modemu [ Error ] i gdy robie (juz po restarcie) eaglestat to wyswietla komunikat: eagle-usb driver not loaded nie mam pojecia co z tym zrobic, probowalem juz instalowac starsze sterowniki eagle-usb-2.0.0 oraz eagle-usb-1.9.9.1, ale to nic nie pomaga. dodam ze wszystko robie wedlug instrukcji ze www.fedora.pl i ze mam A10.12 za pomoc z gory dziekuje...!!! :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 http://www.neostrada.info <-- poszukaj czy tam nie bylo podobnego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Wiesz co czytałem o tym problemie na forum Ubuntu tam powinieneś znalexć rozwiązanie swojego problemu.Pamiętam że wystarczy soc dopisac tylko i wsio śmiga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...