kvazi555 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Cena Venice jest coraz przyjemniejsza. w ESC-u można kupic juz za 625zł w BOX-ie. Tylko pytanie czy jest sens skoro za 100zl mnieej można kupić Winchestera z OC rzędu 2700 mhz Jakie są wasze odczucia - warto? PS: gdzes zgubilem linka (milem jakies fajne forum alglojezyczne) w ktorym byly opisane serie dobrych Winchester' ow jak tkos by cos takiego mial tto nie poda. prosze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Niewiem czy za ok 525 zl ktos Ci sprzeda Winniego, ktory idzie na 2700MHz. Mozesz sie przeliczyc, bo coraz trudniej dostac cos dobrego z selekcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 A poza tym nie ma to jak adrenalina przy "wypróbowywaniu" procka :D Kupisz selekcjonowanego i nie będziesz z nim nic robił.A jak dorwiesz jakiegoś venice to będzie dużo zabawy i jak szczęście pomoże może jakiś dobry wyniczek w OC :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Ale jak nie, to klops z marchewka...i plucie w brode ;P Spokojnie mozna kupic wincha na 500 zl nawet, w miare dobrego z gwarancja OC ze tak powiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 venice box 600 zł na pcprojekt.pl oemy juz gdzies sie pojawialy za 550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 gdzies sie pojawiaja ??? :D :D :D napewno nie w PL Mnie rozwala jak widze teksty w stylu "VENICE PO SELEKCJI" a ten super venice robi 2.8ghz 1.7V i to 1M super PI , nie wiem czy sie smiac czy plakac.... pelno takich na allegro.... ale ludzie sa naiwni i wola lyknac venice bo a noz sie uda trafic na pascia zamiast sprawdzonego winchestera. A szukac daleko nie trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 cyba jednak zainwestuje w Venice :) i to chyba w serie LBBLE 0515APAW tylko szkoda ze to 3200+ :( co wy na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 (edytowane) Właśnie widziałem tą Venecje z allegro, 1.7v dla 2,8GHz i „aż” 4M PI nie no super selekcja nie ma co… A ten tekst że Venice ma problemy 2,2GHz no hym na tym forum to raczej jeszcze nikt nie miał problemów z osiągnięciem 2,2GHz na Venice… A już o cenie wynoszącej „zaledwie” 800zł nie wspomnę… Ta niby selekcja to najgorszy Venice jaki do tej pory widziałem… Edytowane 28 Maja 2005 przez Mardok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 i to ktos z tweaka w dodatku sprzedaje:) a tak wogole to duzo lepiej kupic venice za 600zl w PCP niz selekcjonowanego winniego za ~550 , ewentulanie poczekac na oemy - cena pewnie bedzie na poziomie 525-550zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 (edytowane) Jak naprawdę jest to ktoś z tłika to tu się nie chwalił tym procem, no przynajmniej ja nie widziałem jeszcze nikogo tutaj z Venice i takim nazwijmy to ładnie „osiągami” ;) Edytowane 28 Maja 2005 przez Mardok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 byl chyba w dziale sprzedam link do tej aukcji :) pozatym ciezko sie chwalic tu czyms takiem - to raczej ponizej sreniej jak na venice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 byl chyba w dziale sprzedam link do tej aukcji :) pozatym ciezko sie chwalic tu czyms takiem - to raczej ponizej sreniej jak na venice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Jak widac zdazaja sie procki VENICE po "OSTREJ" selekcji co ciagna cale 2.4 GHz :D A cicho ludzie sa, zeby sprzedac w miare dobrze takie pasciosrstwo na fali dobrego OC "calej" serii. Rozmiem doskonale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Nawiasem mówiąc szkoda że nie podana jest seria tego „cuda” bo już było by wiadomo co omijać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icław Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 w sklepie BIT computers są AMD64 3000+ Venice OEM za 519zł www.bitcomputer.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Hmmm ja to chyba slepy w takim razie jestem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 w sklepie BIT computers są AMD64 3000+ Venice OEM za 519zł www.bitcomputer.pl 1472983[/snapback] Chodzi Ci o to http://www.bitcomputer.pl/product.php?id=86 ? To chyba nie jest Venice... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Ten nie jest za 519... W kazdym razie ja tam zadnego venice nie widze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabuszko Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 (edytowane) w komputroniku 3000+ BOX Venice stoi za 652 zl :mur: :mur: ale ja jak bym brtal tio hiba Oem-a za 567 zl i do tego Arctic Cooling Freezer 64 ;] B) A i jeszce w Znaku Box kosztuje 622 zl a oem 539 :lol: Edytowane 5 Lipca 2005 przez Jabuszko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Raczej Venice, bo sie lepiej kręci a selekcjonowane Winchestery - troche niżsże mają taktowania od dobrze overclockowanych Veniceów, pozatym Venice ma SSE3 i jest bardziej przyszłościowy :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...