Skocz do zawartości
kvazi555

Venice Czy Selekcjonowany Winchester ?

Rekomendowane odpowiedzi

Cena Venice jest coraz przyjemniejsza. w ESC-u można kupic juz za 625zł w BOX-ie. Tylko pytanie czy jest sens skoro za 100zl mnieej można kupić Winchestera z OC rzędu 2700 mhz

Jakie są wasze odczucia - warto?

PS: gdzes zgubilem linka (milem jakies fajne forum alglojezyczne) w ktorym byly opisane serie dobrych Winchester' ow jak tkos by cos takiego mial tto nie poda. prosze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A poza tym nie ma to jak adrenalina przy "wypróbowywaniu" procka :D

Kupisz selekcjonowanego i nie będziesz z nim nic robił.A jak dorwiesz jakiegoś venice to będzie dużo zabawy i jak szczęście pomoże może jakiś dobry wyniczek w OC :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdzies sie pojawiaja ??? :D :D :D

napewno nie w PL

Mnie rozwala jak widze teksty w stylu "VENICE PO SELEKCJI" a ten super venice robi 2.8ghz 1.7V i to 1M super PI , nie wiem czy sie smiac czy plakac.... pelno takich na allegro....

ale ludzie sa naiwni i wola lyknac venice bo a noz sie uda trafic na pascia zamiast sprawdzonego winchestera. A szukac daleko nie trzeba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie widziałem tą Venecje z allegro, 1.7v dla 2,8GHz i „aż” 4M PI nie no super selekcja nie ma co… A ten tekst że Venice ma problemy 2,2GHz no hym na tym forum to raczej jeszcze nikt nie miał problemów z osiągnięciem 2,2GHz na Venice… A już o cenie wynoszącej „zaledwie” 800zł nie wspomnę…

Ta niby selekcja to najgorszy Venice jaki do tej pory widziałem…

Edytowane przez Mardok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i to ktos z tweaka w dodatku sprzedaje:) a tak wogole to duzo lepiej kupic venice za 600zl w PCP niz selekcjonowanego winniego za ~550 , ewentulanie poczekac na oemy - cena pewnie bedzie na poziomie 525-550zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak naprawdę jest to ktoś z tłika to tu się nie chwalił tym procem, no przynajmniej ja nie widziałem jeszcze nikogo tutaj z Venice i takim nazwijmy to ładnie „osiągami” ;)

Edytowane przez Mardok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

byl chyba w dziale sprzedam link do tej aukcji :) pozatym ciezko sie chwalic tu czyms takiem - to raczej ponizej sreniej jak na venice

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

byl chyba w dziale sprzedam link do tej aukcji :) pozatym ciezko sie chwalic tu czyms takiem - to raczej ponizej sreniej jak na venice

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w komputroniku 3000+ BOX Venice stoi za 652 zl :mur: :mur: ale ja jak bym brtal tio hiba Oem-a za 567 zl i do tego Arctic Cooling Freezer 64 ;] B)

A i jeszce w Znaku Box kosztuje 622 zl a oem 539 :lol:

Edytowane przez Jabuszko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi