don_pardon Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) Mam zamiar zlozyc sobie nowego kompa. Nosze sie z zamiarem kupienia Semprona 3000+ na socet S-754. Nigdy wszesniej nie skladalem kompa z takim socketem. Czy jest jakas roznica w montazu miedzy socket A a socet S-754? Edytowane 27 Maja 2005 przez don_pardon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Mam zamiar zlozyc sobie nowego kompa. Nosze sie z zamiarem kupienia Semprona 3000+ na socet S-754. Nigdy wszesniej nie skladalem kompa z takim socketem. Czy jest jakas roznica w montazu miedzy socket A a socet S-754? 1467225[/snapback] Różnica jest w montowaniu coolera na procesorze, przynajmniej jeśli chodzi o boxowy. Ma taką wajhę sprytną. Jak się zakłada pierwszy raz to się człowiek boi a trzeba ją po prostu odważnie, mocno wcisnąć, bez strachu ;-). Poza tym prawie żadnych różnic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 wszystko alezy od wentylatora..jesli kupic np. Pentagrama to bedziesz mial tam specjalna blache ktora wkladasz POD plyte, od strony procka przez te dziurki dokrecasz do tamtej blachy zworniki (takie zlote gowienka) i do tych zwornikow przykrecasz dopiero procka na srubach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_pardon Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 procka mam zamiar kupic w boxie wiec chyba sobie poradze, dzieki za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...