mikosz83 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Posiadam taką karte graficzną http://www.msi.com.tw/program/products/vga...ail.php?UID=534 oraz program spolszczony Ulead videostudio 9.0. Podłączyłem adapter do karty graficznej ( taki jest w lince na dole po lewej ), kabel do adaptera to czinch czerwony(video) i biały(audio) a do magnetowidu eurozłącze. W ulead videostudio nie wychwyta wiec dlaczego ? chyba że kabel nieo dpowiedni albo moja karta graf nie obsługuje czy co ? Pomocy ! :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikosz83 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Hej ! Dlaczego nikt nie chce pomóc ???? Nie wierzę ze nie wiecie ! Od tygiodnia się męcze ! Może myślicie że mam kabel chinch-euro za nieoryginalne ? Musi działać bez karty video ani tunera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr@se Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 musisz byc cierpliwy ja tez mam problem z karta gf 5700 gigabyte banalny problem z klonowaniem :lol: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikosz83 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 o jakim klonowaniu piszesz ? chyba zrozumiałeś o klonowaniu z Monitora do TV a ja mówię o problemie z przechwytywaniem magnetowidu do kompa za pomocą kart graficznej... Czekam nadal na pomoc doswiadczonych ludzi znający ten problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr@se Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 sluchaj a moze tym programem cos zdzialasz iuVCR mialem gdzies linka ale nie moge go znalesc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 vitrualdub ze strony divx.pl specjalna wersja do przechywtywania, a także innych programów do przechwytywania. Może iuvcr :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikosz83 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 sluchaj a moze tym programem cos zdzialasz iuVCR mialem gdzies linka ale nie moge go znalesc... 1468082[/snapback] Właśnie mam ten ściągnięty program i no po odpalaniu iuVCR nadal nie "widzi" magnetowidu :( W takim razie pożycze od znajomych magnetowid z wejściem na chinch i zobaczymy czy zadziała.... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr@se Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 hmmm postaram sie dowiedziec co moze byc nie tak poczekam jak kolega przyjedzie on nagrywal demka z gier na kasety wiec zapewne bendzie wiedzial moje gg 8249011 jak cos ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikosz83 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Wreszcie działa przechwytywanie w Ulead audiovideo 9. Okazało się ze nie miałem zainstalowanej opcji dla videa na płycie instalacyjnej karty graficznej... :? Teraz mam problem, nie ma dźwięku :( Mam kabel scart - cinch(video i audio). W video mam tylko scarta i nic wiecej. Kabelek AUDIO (chinch) podłączyłem do dźwiękówki tam gdzie głośniki były podłączone i nie ma dźwięku :( Pomóżcie ludzie co mam zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek71 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 jesli chcesz nagrywac dzwiek z video na komputer (tak zrozumialem) to musisz podlaczyc wyjscie audio z video do wejscia na karcie dzwiekowej (czyli mikrofon, chyba ze masz jakies inne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikosz83 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 jesli chcesz nagrywac dzwiek z video na komputer (tak zrozumialem) to musisz podlaczyc wyjscie audio z video do wejscia na karcie dzwiekowej (czyli mikrofon, chyba ze masz jakies inne) 1478880[/snapback] ale jaki kabel ma być z wyjścia videa skoro mam tylko scarta ??? Gościu w innym forum pisał że mam dolutowac lub przylutować...... :blink: Ehh lutowanie... :mur: Może macie lepszy sposób ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...