Ruido Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Cmx, ale cos znajduje sie chociaz pod tą domena (jakias stronka) :) Wszedłem dzisiaj, pusto.... wkroczyli do akcji.... czy to tylko brak stronki ? 1470414[/snapback] u mnie dziala i przenosi do: http://forum.skype.com.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Tak gwoli ścisłości: skypeout jest technologią/usługą skype'a pozwalającą dzwonić do klientów telefonów stacjonarnych. A to już chyba podpadać będzie pod patenty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Ale co będzie podpadać? Bo przecież nie sama nazwa strony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 tak czy tak jak uda Ci się coś wycisnąć daj znać :D Gdybysprawa była na odwrót czyli to ty roszczyłbys pretensje o domenę amerykańce napewno chcieli by $$$$ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Ale co będzie podpadać? Bo przecież nie sama nazwa strony... 1470507[/snapback] moga miec opatentowana rowiez nazwe, jak to bywa w takich patentach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Jezeli domena powstala po opatentowaniu to sobie moga !@#!@$!@$! w dupe wsadzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 nie sprzedawaj jej bo stracisz kase , oddaj im prawa do domeny na rok za 1000$ i co rok o te 1000$ przedluzaj na nastepny rok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Cmx: Napisz jakie kroki poczyniłeś w tej sprawie ;) Wiele osób ciekawi to ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 (edytowane) Cmx: Napisz jakie kroki poczyniłeś w tej sprawie ;) Wiele osób ciekawi to ;) 1472456[/snapback] Heh mam maly problem.... domene rejstrowalem jakis czas temu i .... zapomnialem loginu :lol: :lol: ale spoko napisalem juz do suportu B) Aha posiadam tez domene : skypeout.pl ale do niej sie narazie nie przyczepili :lol: Edytowane 30 Maja 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawnOfSun Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Heh mam maly problem.... domene rejstrowalem jakis czas temu i .... zapomnialem loginu :lol: :lol: ale spoko napisalem juz do suportu B) Aha posiadam tez domene : skypeout.pl ale do niej sie narazie nie przyczepili :lol: 1472477[/snapback] ROTFL ;] W każdym razie nie daj się :) Nie ma to tamto, ale w końcu płaciłeś za domenke cieżką kase xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Wiesz ile ja mam domen ? :lol: chyba z 15 (2 mam wykupione na 10lat ) i akurat do tej zapomnialem loginu :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salaciarz Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Znajdz , odpisz im i opowiedz co od nich wyzyskałeś. Strasznie interesująca sprawa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Tylko nie wiem narazie co im odpisac <_< Przyslali mi do domu to samo co w emailu :lol: Musze popytac ludzi jak to jest... czy maja prawo do tej domeny czy nie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Tak gwoli ścisłości: skypeout jest technologią/usługą skype'a pozwalającą dzwonić do klientów telefonów stacjonarnych. A to już chyba podpadać będzie pod patenty. 1470499[/snapback] Mylisz pojecia nazw sie nie patetuje tylko maja prawa autorskie i takie tam ;] . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Ja bym poszedl na policje w tym momencie ze ktos stosuje na tobie wymuszenie i probuje ciebie STRASZYC :lol: Napisz im ze niech daja 10k albo niech sie czepia kaktusow w mexyku albo ich do sadu pozwiesz : ) To tak jakbys mial sklep i ktos mowil Ci ze to nie twoj i masz go oddac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 mysle, ze 10tys to malo, jak dla takiej wielkiej firym ;] zaczalbym od 100tys ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Tak, niech od razu 1000000$ zarząda, śmieszni jesteście :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 ja ktos da 100rubli to bedzie dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 a www.kulczykholding.pl jest wolna? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Nie, ale www.kulczyk.pl TAK ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 kulczyk.pl tez zajeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Hmmm... jest też opcja iść do prawnika i się zapytać. Co prawda będzie to kosztowało, ale będziesz wiedział co i jak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 w niektórych kancelariach radcowskich są tak zwane dni za free goście w ramach "promocji" udzielają porad prawnych :D (przynajmniej u mnie w mieście) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 najlepiej by było sprawdzić kiedy zastrzegli tą nazwę, jeśli po wykupieniu tej domeny to mogą ci naskoczyć, a jeśli przed to niewiem myśle że tak ze 25k$ starczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 i jak co tam zwojowałeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 easycall.pl wykupil domene skypein.pl :lol: Juz napisalem do nich czy chca kupic domenke do kolekcji skypeout.pl albo i nawet akypeout.org. Zobaczymy co odpisza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Hehe trafili na Polaka ;) ;] mnie też ciekawi jak to się rozwinie;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Proste, bardziej oplacalna bedzie zmiana nazwy niz kupienie domeny od chciwego polaka - Cmx ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Czy ja wiem ? Myslisz, ze tak znana firma pozwolilaby sobie na zmiane nazwy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 SkypeIn też istnieje :D http://www.skype.com/i/screenshots/step1_windows.png 3 opcja w SERVICES : SkypeIn - not active :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...