bigpraca Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Szukam kogos, kto zaposiadywuje modem ZOOM V.34X Model 470 wraz z firmwarem upgradujacym go do predkosci 36600. Do supportu ZOOMa napisalem stosowny mail, ale poki co mnie na drzewo posylaja. Wiem, ze taki upgrade jest mozliwy, bo w Polsce ktos kiedys cos takiego sprzedawal no i ze na listach dyskusyjnych dawno temu ktos mowil, ze takie cus ma. Nie moge niestety kontaktu zlapac, wiec moze tutaj ktos sie znajdzie. Pytanie bardziej sie sprzetu tyczy, wiec je tutaj zamieszczam. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 "zaposiadywuje" - ahhhh te uroki polszczyzny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 "zaposiadywuje" - ahhhh te uroki polszczyzny :) No polska jazyk trudna :). No to może napisał specjalnie a nawet jeśli nie to i tak są na tym forum są lepsi od niego!!! :) No niestety ja posiadam tylko "sieciówkę". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigpraca Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 O moja polszczyzne sie prosze nie martwic, jezyk polski znam wystarczajaco dobrze, zeby z najpoprawniejszymi tutaj konkurowac :twisted:. A poza tym milo by bylo, gdyby sie tutaj bardziej rzeczowe odpowiedzi pojawily, a nie tylko dywagacje nad moja znajomoscia jezyka polskiego :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...