Skocz do zawartości
bqrtek

Klawiatury I Myszki Do Pleya 2 ?

Rekomendowane odpowiedzi

cze niedawno kupiłem sobie pleya i opanowałem narazie tylko blokowanie czujników zapałkami :D . potem wziąłem sie za gre . na początku był burnaut to na padzie jeszcze jakoś szło ale jak sie wziołem za strzelanke to mnie brała ...... przy tym padzie . czy może mi ktoś pomóc we wskazaniu klawiatury z myszką do pleya . , szukałem w necie ale znalazłem tylko klawiaturke i to jeszcze za 150zł a bardzoej by mi jednak na myszce zależało.. czy woqle są myszki do ps two . próbowałem zwykła myszke na usb podłączyć do pleya ale nic , mycha sie świeciła ale nie było kursora, dwoma słowami HELP ME!!!!

gg: 5858066

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cze niedawno kupiłem sobie pleya i opanowałem narazie tylko blokowanie czujników zapałkami :D .  potem wziąłem sie za gre . na początku był burnaut to na padzie jeszcze jakoś szło ale jak sie wziołem za strzelanke to mnie brała ...... przy tym padzie .  czy może mi ktoś pomóc we wskazaniu klawiatury z myszką do pleya . , szukałem w necie ale znalazłem tylko klawiaturke i to jeszcze za 150zł a bardzoej by mi jednak na myszce zależało..  czy woqle są myszki do ps two . próbowałem zwykła myszke na usb podłączyć do pleya ale nic , mycha sie świeciła ale nie było kursora,  dwoma słowami HELP ME!!!! 

gg: 5858066

1467574[/snapback]

Moge cię pocieszyć na tyle, że do psx-a były, więc do ps2 tym bardziej będą (tak przynajmniej wynika z emulatorów :razz: ). Ale poza tym jestem zielony w tym temacie :sad: . Jak się niemyle burnaut jest samochodówką, jeżli ci tylko JAKOŚ szło, to poćwicz, wtedy będzie Ci się lepiej grało tylko na kierownicy B) Edytowane przez Xaon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każda klawiera i mycha pod USB działa pod play'a.

Pamiętaj, że kursor się nie pojawi, bo to nie windows. Ale np w FPP będziesz mógł celować mychą.

Pozdrawiam.

Edytowane przez .:Solid_Snake:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzetowo kazda myszka dziala z PS2. Problem jest jednak w tym ze nie kazda gra obsluguje owe manipulatory. Dobrym rozwiazaniem jest zakup FragBoxa (http://www.modchipman.com/smartjoy-frag-ps2-keyboard-and-mouse-adapter-p-221.html)

Jest to przejsciowka umozliwiajaca podlacznie klawy i mychy. Urzadzenie to emuluje pada wiec kazda gra mysli ze grasz na padzie:) Mozna je konfigurowac przez kompa doatkowo. Na allegro wystepuje :wink:

Edytowane przez WaWrzOL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi