bqrtek Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 cze niedawno kupiłem sobie pleya i opanowałem narazie tylko blokowanie czujników zapałkami :D . potem wziąłem sie za gre . na początku był burnaut to na padzie jeszcze jakoś szło ale jak sie wziołem za strzelanke to mnie brała ...... przy tym padzie . czy może mi ktoś pomóc we wskazaniu klawiatury z myszką do pleya . , szukałem w necie ale znalazłem tylko klawiaturke i to jeszcze za 150zł a bardzoej by mi jednak na myszce zależało.. czy woqle są myszki do ps two . próbowałem zwykła myszke na usb podłączyć do pleya ale nic , mycha sie świeciła ale nie było kursora, dwoma słowami HELP ME!!!! gg: 5858066 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) cze niedawno kupiłem sobie pleya i opanowałem narazie tylko blokowanie czujników zapałkami :D . potem wziąłem sie za gre . na początku był burnaut to na padzie jeszcze jakoś szło ale jak sie wziołem za strzelanke to mnie brała ...... przy tym padzie . czy może mi ktoś pomóc we wskazaniu klawiatury z myszką do pleya . , szukałem w necie ale znalazłem tylko klawiaturke i to jeszcze za 150zł a bardzoej by mi jednak na myszce zależało.. czy woqle są myszki do ps two . próbowałem zwykła myszke na usb podłączyć do pleya ale nic , mycha sie świeciła ale nie było kursora, dwoma słowami HELP ME!!!! gg: 5858066 1467574[/snapback] Moge cię pocieszyć na tyle, że do psx-a były, więc do ps2 tym bardziej będą (tak przynajmniej wynika z emulatorów :razz: ). Ale poza tym jestem zielony w tym temacie :sad: . Jak się niemyle burnaut jest samochodówką, jeżli ci tylko JAKOŚ szło, to poćwicz, wtedy będzie Ci się lepiej grało tylko na kierownicy B) Edytowane 27 Maja 2005 przez Xaon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 (edytowane) Każda klawiera i mycha pod USB działa pod play'a. Pamiętaj, że kursor się nie pojawi, bo to nie windows. Ale np w FPP będziesz mógł celować mychą. Pozdrawiam. Edytowane 28 Maja 2005 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bqrtek Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 a znasz jakies gry bo narazie ja mam tylko getaway i ### . dajcie jakiś tytuł plz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 (edytowane) Na bank Red Faction 2, tylko ze to chyba z 2 letnia gra. MP ma fajny ;) Edytowane 28 Maja 2005 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) Sprzetowo kazda myszka dziala z PS2. Problem jest jednak w tym ze nie kazda gra obsluguje owe manipulatory. Dobrym rozwiazaniem jest zakup FragBoxa (http://www.modchipman.com/smartjoy-frag-ps2-keyboard-and-mouse-adapter-p-221.html) Jest to przejsciowka umozliwiajaca podlacznie klawy i mychy. Urzadzenie to emuluje pada wiec kazda gra mysli ze grasz na padzie:) Mozna je konfigurowac przez kompa doatkowo. Na allegro wystepuje :wink: Edytowane 29 Maja 2005 przez WaWrzOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...