dylus Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 (edytowane) cześć problem jest taki mam neo stałe łącze z kolegami jest nas 6 neo ma transfer 800 tak mi powiedział kolega u którego stoi router i ten router ponoć rozdiela transfer po równo chodzi o to że nie wiem jakiej przeglądarki używać aby internet pracował szybko i normalnie próbowałem wielu przeglądarek i nie wiem jaka jest najlepsza Edytowane 28 Maja 2005 przez dylus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senara Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 (edytowane) ja osobiscie Polecam FireFoxa, jednak Opera chyba szybciej nieco laduje stronki ;) zaprzestalam jej jednak uzywac, gdy zauwazylam, ze mi na procku za bardzo siada - starosc nie radosc ;) btw, nie wiadomo czy to rzeczywiscie wina przegladarki. wez sobie najlepiej sprawdz szybkosc polaczenia z netem (moj admin polecilby Tobie www.numion.com ;) ja jednak sugeruje, abys "pogooglowal" i znalazl sobie odpowiedni do tego programik). pozdrawiam Edytowane 28 Maja 2005 przez Senara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 to bardzo drogi router macie ;) skoro dzieli ruch na łączu. A co do pytania FireFox lub wyłącz obrazki na stronach tylko sam tekst :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 chciałbym sprostować nie chodzi o router ale o switch to swich rozdziela sygnał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejtu Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 no to swich nie dzielie łacza po rowna tylko na tyle na ile kto sobie wyrwie, podejrzewam ze problem jest nie z przegladarka zwiazany, pradopodobnie zapycha wam sie upload i wszystko sie muli pewnym, rozwiazaniem jest dzielienie uploadu czyms na serwerze po rowno dla kazdego lub wyedukowanie ludzi w sieci aby dabali o upload Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...