Skocz do zawartości
dylus

Szybkość Przeglądarki

Rekomendowane odpowiedzi

cześć problem jest taki mam neo stałe łącze z kolegami jest nas 6 neo ma transfer 800 tak mi powiedział kolega u którego stoi router i ten router ponoć rozdiela transfer po równo chodzi o to że nie wiem jakiej przeglądarki używać aby internet pracował szybko i normalnie próbowałem wielu przeglądarek i nie wiem jaka jest najlepsza

Edytowane przez dylus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja osobiscie Polecam FireFoxa, jednak Opera chyba szybciej nieco laduje stronki ;) zaprzestalam jej jednak uzywac, gdy zauwazylam, ze mi na procku za bardzo siada - starosc nie radosc ;)

btw, nie wiadomo czy to rzeczywiscie wina przegladarki. wez sobie najlepiej sprawdz szybkosc polaczenia z netem (moj admin polecilby Tobie www.numion.com ;) ja jednak sugeruje, abys "pogooglowal" i znalazl sobie odpowiedni do tego programik).

pozdrawiam

Edytowane przez Senara

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to swich nie dzielie łacza po rowna tylko na tyle na ile kto sobie wyrwie, podejrzewam ze problem jest nie z przegladarka zwiazany, pradopodobnie zapycha wam sie upload i wszystko sie muli pewnym, rozwiazaniem jest dzielienie uploadu czyms na serwerze po rowno dla kazdego lub wyedukowanie ludzi w sieci aby dabali o upload

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi