^NiuNiek^ Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Nie wiedzialem zabardzo gdzie to wcisnac , postanowilem ze umieszcze tego posta tutaj , a wiec o co chodzi: "Czas jednokrotnej sesji nie może przekroczyć 10 godzin (DIALNET Co Dzień, DIALNET cdi) i 8 godzin (DIALNET Co Noc). Urządzenie dostępowe DIALOGu może rozłączyć połączenie bezczynne, jeśli bezczynność trwa dłużej niż 20 min." jak temu zapobiedz , moze ma ktos jakis pomys? bo te rozlaczanie mnie dobija szegolnie jak w cos giercuje i mam wlaczone tylko gg --pozdrawiam wszystkich-- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 pingnij co 15 minut serwer dialogu wystarczy ping 1 bajt i nie rozlaczy jakis skrypt trzeba zalatwic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Zapuść Kazaa Lite :-) Albo inny wymieniacz plikow. Albo w firewalu zaznacz podtrzymywanie połączenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmardok Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Hmm ... mam dialog i mam gg włączone albo tlena i mi nie rozłącza, tzn. rozlącza ale dopiero po okolo 10 godzinach ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Sciagnij dowolnego dialera z http://tucows.icm.edu.pl/ praktycznie kazdy ma mozliwosci ustawienia pingowania providera zeby zapobiec rozlaczeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Wystarczy jak włączysz Outlook Expres i ustawisz pobieranie poczty np.co 10-15 min!!A z rozłączaniem po 10godz. to niema najmniejszego problemu !!Np.w WinXP jest opcja którą możesz zaznaczyć ,aby po rozłączeniu ponownie sie połączył np.za 5sec !!Ja tak mam i jestem zadowolony! Pozdro!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...