Powerslave Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Rozklad jazdy: IRON MAIDEN 21.30....... NIGHTWISH 19.10-20.40 KREATOR 17:40-18.40 BEHEMOTH 16:30-17.15 PRIMAL FEAR 15.30-16.10 FRONTSIDE 14:45-15.15 DRAGONFORCE 14.00-14.30 Otwarcie bram 12:00 I pytanie kto sie wybiera na koncert, a potem moze na zlot fanow w Lesniczowce (http://forum.sanktuarium.org/viewtopic.php?t=3832&start=0) :) ja juz nie moge sie doczekac :D ps. mam nadzieje ze nie zjedziecie mnie za nowy topic, ale nie pasowalo mi to do ogolnego o metalu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Kumpel mnie chciał zabrać ale się rozmyśliłem ostatecznie:|...Ironi to nie moje klimaty...z drugiej strony chętnie bym obejrzał te 90 minut Nightwisha...ale cóż - już za późno... Życzę dobrej zabawy wszystkim którzy się wybierają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 IM to przeciez najlepszy zespol koncertowy swiata :D i nawet ludzie ktorzy tego nie sluchaja bo nie lubia po koncertach mowia ze bylo zaje... no wiesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 miałem byc :( ale siły wyższe mi na to niepozwoliły cóż kiedyś znów wrócą do polski i wtedy sie wybiore. żałuje tym bardziej ze gra jeszcze najtwisz =] mam nadzieje ze na jakiejs vivie bedą pokazane fragmenty chociaż.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 viva polska poniedzialek godz 22 i...... "W poniedziałek 30 maja w radiu RQ eXtreme (www.extreme.rq.pl) o 20:00 "Nightwish & Iron Maiden After Party"! Jeżeli nie jedziesz na koncert w niedziele, to w poniedziałek poczujesz ten klimat siedząc wygodnie przed komputerem! A jeżeli jedziesz, to ponownie zaznasz te emocje! Dwugodzinna audycja o Nightwishu i Iron Maiden, prawdziwy fan (i nie tylko!) nie może tego przegapić!" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 No to zasiądę wygodnie przed kompem...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 A ja jadę :) Ale tylko ze względu na Nightwisha:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 (edytowane) Właśnie wróciłem z Chorzowa. I powiem tylko jedno: Nightiwish i IM=zajefajne połączenie!!! Wish I had an angel..... :) Edytowane 30 Maja 2005 przez marsjaninm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 a ja wlasnie sie obudzilem :P o 12 mialem kolokwium zaliczeniowe, wiec chyba nie zaliczylem :mur: :lol: glosu nie mam :D fakt Nightwish i IM wypadly zajedwabiscie, reszty nie ogladalem bo sie opalalem :) SCREAM FOR ME POLAND !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 To może napiszecie jakie utwory zagrał Nightwish i Iron Maiden? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 1. Ides Of March 2. Murders in the Rue Morgue 3. Another Life 4. Prowler 5. The Trooper 6. Remember Tomorrow 7. Run to the Hills 8. Charlotte the Harlot 9. Revelations 10. Where Eagles Dare 11. Die With Your Boots On 12. Phantom of the Opera 13. The Number of the Beast 14. Hallowed Be Thy Name 15. Iron Maiden 16. Running Free 17. Drifter 18. Sanctuary a caly stadion krzyczal na bisy "Fear of the dark" ale nie posluchali :( ale Bruce powiedzial ze za rok worca z nowa plyta :D i wogole powiedzial "... because without you we don't exist, We salut You Poland!" i wszyscy sie nam poklonili !! wyobrazcie sobie co sie dzialo wtedy..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 I to są fachowcy :D Szkoda że mnie nie było :( Szkoda też, że nie zagrali wspomnianego przez Ciebie "Fear of the Dark". Pamiętam cały czas koncert w Dortmundzie i tam zagrali Feara, normalnie szczyt szczęścia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 (edytowane) Nemo Wish I had an Angel Dark chest of wonders Wishmaster Kinslayer Slaying the dreamer Ghost Love score Planet Hell Chyba wszystko napisałem. Kurde, ale było zajedwabiscie :) Edytowane 30 Maja 2005 przez marsjaninm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Nightwish głównie najnowsza płyta... szkoda że tak mało ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Szkoda że mało i szkoda że prawie wszystko z Once... A gdzie Walking In The Air ??...:| Teraz żałuję że nie pojechałem...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Nightwish zagral tez cover Pink Floyd'a - High Hopes :) mi osobicie sie podobalo bo naprawde duzo osob to spiewalo, aczkolwiek na innych forach czytam ze nie wszystkim przypadlo to do gustu... ale o tym sie nie dyskutuje :) jedynie co mi sie nie podobalo to troche naglosnienie... wokalu :( wokal szedl chyba z tych samych glosnikow (powieszonych po bokach scany) dla wszystkich zespolow, a Maideni przywiezli za mocny sprzet :lol: , ktory niestety troche zagluszal genialny wokal Bruce'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Nightwish zagral tez cover Pink Floyd'a - High Hopes :) mi osobicie sie podobalo bo naprawde duzo osob to spiewalo, aczkolwiek na innych forach czytam ze nie wszystkim przypadlo to do gustu... ale o tym sie nie dyskutuje :) jedynie co mi sie nie podobalo to troche naglosnienie... wokalu :( wokal szedl chyba z tych samych glosnikow (powieszonych po bokach scany) dla wszystkich zespolow, a Maideni przywiezli za mocny sprzet :lol: , ktory niestety troche zagluszal genialny wokal Bruce'a 1472612[/snapback] 3 pierwsze zespoły są świetne...choc Iron Maiden jest jakieś takie...za spokojne można powiedzieć. System of a down rządzi;):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Weź mi tu nie porównuj IM i SOAD...nie ta klasa jak by nie patrzeć... Choć dla mnie wyżej IM Nightwish stoi ale cicho będę siedział :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 3 pierwsze zespoły są świetne...choc Iron Maiden jest jakieś takie...za spokojne można powiedzieć. System of a down rządzi;):) 1472641[/snapback] :blink: weź mi nawet tu takich herezji nie pisz, też lubie system, ale nawet nie jestem w stanie porównać tego gufnianego niumetaluz klasyką heavy.... @raven, nightwish to inna klasa [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumineq666 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 etam, sie podniecacie pioseneczkami dla dzieci... IM szanuje, ale Frontside i Behemoth powinni byc gwaizdami wieczoru! Choć słyszałem ze Behemotha wysmiali... no cóż... nie każdy rodzi sie z miloscia do death/black'u :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 :blink: weź mi nawet tu takich herezji nie pisz, też lubie system, ale nawet nie jestem w stanie porównać tego gufnianego niumetaluz klasyką heavy.... @raven, nightwish to inna klasa [; 1472832[/snapback] Nie porównuje tylko mówie co mi się podoba :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 etam, sie podniecacie pioseneczkami dla dzieci... IM szanuje, ale Frontside i Behemoth powinni byc gwaizdami wieczoru! Choć słyszałem ze Behemotha wysmiali... no cóż... nie każdy rodzi sie z miloscia do death/black'u :( 1472914[/snapback] eh na status gwiazdy trzeba dluuuugo pracowac, wiec jeszcze potrwa zanim Behemoth bedzie kiedykolwiek gwiazda takiego festivalu, zycze im tego, ale ja na taka gwiazde sie nie wybiore, bo lubie rozumiec o czym spiewaja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 coś nie widze ironów na tej vivie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Nemo Wish I had an Angel Dark chest of wonders Wishmaster Kinslayer Slaying the dreamer Ghost Love score Planet Hell Chyba wszystko napisałem. Kurde, ale było zajedwabiscie :) 1472458[/snapback] To nie wszystko... pelny zestaw w kolejnosci chronologicznej wyglada tak: 1. Dark Chest of Wonders 2. The Siren 3. Ever Dream 4. Deep Silent Complete 5. The Kinslayer 6. High Hopes (cover Floydów) 7. Planet Hell 8. Wishmaster 9. Slaying the Dreamer 10. Nemo 11. Ghost Love Score 12. Wish I had an Angel Byl wypasik, szkoda ze tak krotko grali.. szkoda tez, ze naglosnienie bylo takie lipne.. praktycznie na kazdym koncercie za slabo bylo slychac wokal :( i bas byl IMHO za bardzo podbity. Szkoda tez, ze za NW bylo jeszcze jasno, wiec brakowalo troche tego klimatu co byl na IM, no ale miejmy nadzieje, ze jeszcze kiedys wpadna jako glowna atrakcja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Racja FiDO, wiedziałem że oczymś zapomniałem. Może jeszcze jestem zahipnotyzowany koncertem :) Ale wokal rzeczywiście było słabo słychać. BTW, w zeszłym roku (listopad chyba) koncertowali po Niemczech, ale niestety nie mogłem pojechać:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 powiem jesdno.... SET maidenow....kijowy..... co oni nie nauczyli sie jeszcze grac kawalkow z dance of death?? naprawde....dla mnie set lista kijowa,.....niektore z tych kawalkow umiem na wet xagrac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 (edytowane) Hehe, ja tam sie ciesze, ze wokal był kijowy (nagłośnienie), bo gdyby wszystko było super to nie wybaczyłbym sobie nieobecności ;) A tak przynajmniej mam jakies pociesznie :lol: Edytowane 30 Maja 2005 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Też z lekka żałuję, że nie pojechałem, ale bardziej nie wybaczył bym sobie gdybym nie pojechał na Metallicę :D, która zapewne niedługo nas odwiedzi :lol: (rok, 2?) Metallica górą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 powiem jesdno.... SET maidenow....kijowy..... co oni nie nauczyli sie jeszcze grac kawalkow z dance of death?? naprawde....dla mnie set lista kijowa,.....niektore z tych kawalkow umiem na wet xagrac :lol: 1473194[/snapback] Zdaje sie ze taki byl pierwotny zamysl koncertu - powrot do korzeni, czyli cztery pierwsze plyty. Ale gdzie o tym czytalem, to za diabla nie pamietam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 no nawet nazwa trasy EARLY Days o tym mowi :P Bruce i Steve w wywiadach mowili ze nie zagraja ani jednego kawalka nagranego po 1983 roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...