Krzysiek--17 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 kurde, dlaczego nikt nie robi spolszczenia do tego zajefajnego programu. chcialbym sam to zrobic ale nie wiem jak. zna sie ktos na tym ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufo_the_best Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ten progs jest bardzo prosty w uzytkowaniu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davster Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 tak ale niektore skiny sie krzacza :/ uzywalem sporo ale przesiadlem sie na zwykly pulpit i tak jest najlepiej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberBart Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 tak ale niektore skiny sie krzacza :/ uzywalem sporo ale przesiadlem sie na zwykly pulpit i tak jest najlepiej ;] 1625641[/snapback] Zrobilem dokladnie tak samo !! Kiedys bawilem sie shellami teraz mam ustwione na najwydajniej, czyli najprosciej jak tylko sie da ! Do tego czarny pulpit :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 w którym miejscu potrzebujesz spolszczenia? W opcjach astona czy w samym GUI.... jeśli to drugie to przecież tam wszystkie nazwy są konfigurowalne. Jesli nie masz polskich znaczków wystarczy wybrać polską czcionkę :) co do optymalizacji wstecz.... to jestem troche sceptyczny... :) Niedługo cofniemy się do dosa, żeby procesor nie musiał renderować myszki z cieniem... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...