steryd123 Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 mam nowy dysk wd caviar 80 gb ten z 8 mb cache. jak zalozyc na nim partycje i jak go sformatowac ( w biosie pokazuje ze to dysk 80 gb ) ale w fdisku pokazuje ze ma tylko 10 gb. co zrobic zeby go sformatowac na 80 gb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 mam nowy dysk wd caviar 80 gb ten z 8 mb cache. jak zalozyc na nim partycje i jak go sformatowac ( w biosie pokazuje ze to dysk 80 gb ) ale w fdisku pokazuje ze ma tylko 10 gb. co zrobic zeby go sformatowac na 80 gb a wlaczyles obslugiwanie duzych partycji w fdisku? jak to nic ie da to wez partition magic i tym porob partycje BTW to chyba powinno byc na sofcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Nienapisałeś jaki masz kompa bo wina też moze leżeć w przestarzałem sprzęcie (płyta gł.), ktoś mi kiedyś tak powiedział... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 ja mam plyte GA smml na sis 650 a obslugiwanie duzych dyskow mam wlaczonje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...