Skocz do zawartości
srekal34

Fryzura Ala Allen Iverson/rio Ferdinand:>

Rekomendowane odpowiedzi

pokazales juz co soba reprezentujesz w tym poscie ..

nie dziary i nie fryzura czyni czlowieka ...

jesli tego nie rozumiesz to dorosnij ..

dla mnie EOT .. nie interesujesz sie to po co wogole do tego topica wszedles?

1513708[/snapback]

"nie dziary i nie fryzura czyni czlowieka ...

jesli tego nie rozumiesz to dorosnij .."

wlasnie to chcialem przekazac

imho zdobi rowniez nie bardzo :lol:

Poza tym TWOJA sygnatura jest niezgodna z regulaminem i netykieta ( no chyba ze sa rowni i rowniejsi ) :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"nie dziary i nie fryzura czyni czlowieka ...

jesli tego nie rozumiesz to dorosnij .."

wlasnie to chcialem przekazac

imho zdobi rowniez nie bardzo  :lol:

Poza tym TWOJA sygnatura jest niezgodna z regulaminem i netykieta ( no chyba ze sa rowni i rowniejsi )  :lol:

1513914[/snapback]

ze co?

linijek co prawda bylo 12 .. a nie 10 .. ale 2 puste .. co juz zostalo poprawione (gdyz upomnial mnie crosis co jest zapewne twoja zasługą)

a w którym miejscu moj podpis jest niezgodny z netykieta? o czym ty koles piszesz? ..

wyjdz z tego tematu bo nic do niego nie wnosisz .. za to wspaniale donosisz

a to czy zdobi czy nie .. jest kwiestia gustu .. i nie widze sensu wchodzic w czyjs topic z załozeniem obrazania innych czy tez ponizania .. nie miales nic do wniesienia do dyskuji trza bylo nawet myszki nad tym topiciem nie zatrzymywac ..

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ze co?

linijek co prawda bylo 12 .. a nie 10 .. ale 2 puste .. co juz zostalo poprawione (gdyz upomnial mnie crosis co jest zapewne twoja zasługą)

a w którym miejscu moj podpis jest niezgodny z netykieta? o czym ty koles piszesz? ..

wyjdz z tego tematu bo nic do niego nie wnosisz .. za to wspaniale donosisz

a to czy zdobi czy nie .. jest kwiestia gustu .. i nie widze sensu wchodzic w czyjs topic z załozeniem obrazania innych czy tez ponizania .. nie miales nic do wniesienia do dyskuji trza bylo nawet myszki nad tym topiciem nie zatrzymywac ..

1514325[/snapback]

okazalo sie kim naprawde jestes, bezpodstawnie mnie posadzasz, nie zrobilem donosu, to sa nasz niesnaski i nikomu do tego.

skonsultuj to sobie z crosisem, skoro on cie upomnial,

co do netykiety to mowi ona, ze

syngatura moze miec max 4 linijki po 72 znaki w kazdej..

PZDR.

Edytowane przez ar2r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

okazalo sie kim naprawde jestes, bezpodstawnie mnie posadzasz, nie zrobilem donosu, to sa nasz niesnaski i nikomu do tego.

skonsultuj to sobie z crosisem, skoro on cie upomnial,

co do netykiety to mowi ona, ze

syngatura moze miec max 4 linijki po 72 znaki w kazdej..

PZDR.

1514538[/snapback]

ta .. geniuszu

Informujemy, że od 1 czerwca 2005 zostaje zaostrzony regulamin dotyczący sygnaturek. Maksymalną czcionką jaką można używać w sygnaturce jest '5', sygnaturka nie może mieć więcej niż 10 linijek.

Jednocześnie przypominamy, że w sygnaturce zabrania się umieszczania wszelkiego rodzaju reklam i obrazków, w tym także emotikonów ze zdalnych serwerów. Jedynymi emotikonami dopuszczalnymi są emotikony udostępnione na naszym serwerze.

Niedopuszczalne jest także używanie znaczników

, [php] i 
.

Do sygnaturki można wstawiać linki do swojej konfiguracji sprzętowej - ale już nie do własnej strony domowej. Można też wstawiać linki do wyników w serwisie futuremark i stron znajdujących się w serwisie Tweak.pl (w tym także do forum).

Dozwolone jest także wstawianie linków do akcji humanitarnych.

Inne linki można zamieścić jedynie za zgodą administracji forum.purepc.pl

wyjdz stad .. i milcz jak do mnie mowisz ..

i nie wciskaj mi glupot .. bo podpis mam kawalek czasu a tu nagle ty sie do niego uczepiasz i dostaje upomnienie .. w kazdym razie ja sobie sprawe z Crosisem zalatwiłem bez zadnego problemu

whatever .. jak juz mowilem dla mnie EOT .. i dyskutowal z Toba nie bede ..

a modera poprosil bym o wyczyszczenie temetu z OT ..

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ar2r juz nie pierwszy raz spotkalem sie z chamskim zachowaniem z Twojej strony ...

Skoro nie podoba ci sie temat to nie zabieraj w nim glosu, albo rob to w kulturalny sposob...

Nie kumam takich ludzi - wlazi do czyjegos tematu wali bezsensowny post ktorego jedynym celem jest prowokowanie niepotrzebnej wymiany zdan, bo niczego innego nie moge sie w nim dopatrzec (chyba ze obrażenia kogos - ale o to narazie nie bede Cie posadzal)

Edytowane przez IGI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ar2r juz nie pierwszy raz spotkalem sie z chamskim zachowaniem z Twojej strony ...

Skoro nie podoba ci sie temat to nie zabieraj w nim glosu, albo rob to w kulturalny sposob...

Nie kumam takich ludzi - wlazi do czyjegos tematu wali bezsensowny post ktorego jedynym celem jest prowokowanie niepotrzebnej wymiany zdan, bo niczego innego nie moge sie w nim dopatrzec (chyba ze obrażenia kogos - ale o to narazie nie bede Cie posadzal)

1514891[/snapback]

chamskim zachowaniem ?

Chaos jest klamca !

Nie cofne tego dopoki nie otrzymam przeprosin w tym oto temacie.

Moge sobie w sygnaturce napisac Chaos to kłamca i bedzie to najwyzsza prawda.

I jednak sprawdzila sie moja teoria o wyetykietowanych osobnikach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta .. geniuszu

wyjdz stad .. i milcz jak do mnie mowisz ..

i nie wciskaj mi glupot .. bo podpis mam kawalek czasu a tu nagle ty sie do niego uczepiasz i dostaje upomnienie .. w kazdym razie ja sobie sprawe z Crosisem zalatwiłem bez zadnego problemu

whatever .. jak juz mowilem dla mnie EOT .. i dyskutowal z Toba nie bede ..

a modera poprosil bym o wyczyszczenie temetu z OT ..

1514545[/snapback]

zbyt szybko mnie osadziles, nie bede sie juz powtarzal, nie ja jestem szpiclem, moze jakis dwulicowiec, ktory w tym temacie lize ci dupsko ?

a moze sam Crosis, ktory przeczytal moja wypowiedz ?

wysil sie i pomysl przez moment.

Nie dorosles do powaznej rozmowy.

Co do Twojego wyciagu z regulaminu to gdzie ja pisalem ze te 4 linijki dotycza wlasnie regulaminu tweak.pl

Znasz pojecie netykieta ?

Uwazam, ze jestes klamca, cofne, jezeli sprostujesz swoja wypowiedz.

Teraz mozesz swobodnie zglosic tego posta, nie obraze sie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cipeczki z was panowie, moze jeszcze pedicura sobie robicie ?  :D  :lol:

1511510[/snapback]

A ty pewnie jak twardziel - posrane majty i żółte zembole ??

Pazury poobgryzane do kości a miast wykałaczki śrubsztag ...

No i jak każdy prawdziwy (twardy) facet łój we włosach /a i współlokator się znajdzie/ ??

ehhh ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ty pewnie jak twardziel - posrane majty i żółte zembole ??

Pazury poobgryzane do kości a miast wykałaczki śrubsztag ...

No i jak każdy prawdziwy (twardy) facet łój we włosach /a i współlokator się znajdzie/ ??

ehhh ....

1515244[/snapback]

skad wiedziales ?

ale wiem jedno, nie mam twarzy, ktora przypomina do zludzenia blok wodny

:D :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

biali z braid'ami to porazka , wogole im to nie pasuje nie mowiac o tym ze polscy fryzjerzy nie potrafia tego zrobic , jesli chcesz dobre braidy to znajdz sobie czarnoskorego fryzjera :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi