symbiont Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Samsung SP 7200 40gb potrzebuje opinii na temat tego dysku. Widzialem ten dysk tylko przez chwile w akcji i jedyne co zapamietalem to, to iz byl stosunkowo glosny ale to w koncu 7200 i ma prawo byc glosny no i troche sie grzal. Chcialbym abyscie wy sie wypowiedzielina ten temat czy warto zastanawiac sie nad kupnem tego dysku, jakie ma wady i zalety, a jezeli uwazacie ze to totalne badziewie to w takim razie na co powinienem sfokusowac moje pieniadze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 No co wy? Nie ma nikt dysku Samsunga? :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Ja mam...i jestem zadowolony...tylko mógłby byc troszeczke szybszy (U-Ata 100 jest za słaby :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Bierz Maxtora D740x 40 GB 7200RPM ATA133 ! Jeden z najszybszych dysków twardych IDE ! 8) PS Mam takiego i jak chcesz to moge Ci go sprzedać ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Moze jednak ktos cos jeszcze od siebie doda naprawde zalezy mi na waszych opiniach... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Z tego co słyszałem Samsungi sa złe. To samo słyszałem o IBM. Miałem jednego i był szybszy od Baracudy IV 8O Wniosek taki, że nie dowiesz się puki sam nie sprawdzisz. ;) Swoją drogą to, że dysk ma 7200rpm nie usprawiedliwia go do głośnej pracy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 tego modelu nie widzialem na oczy ale przejechalem sie na cdromie i 2 dyskach wiec nigdy wiecej nie kupie nic samsunga (no prawi nic :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 tego modelu nie widzialem na oczy ale przejechalem sie na cdromie i 2 dyskach wiec nigdy wiecej nie kupie nic samsunga (no prawi nic :D )Nic poza ramem na ddr;ach prawda? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilK Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Samsung dobre robi tylko odkurzacze (no i DDR) miałem dysk samsunga, cd-rom i raczej wesoły z ich powodu nie byłem. Lepiej kup Maxtora (szybki ale trochę chałasuje ) albo Seagate. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Samsung dobre robi tylko odkurzacze (no i DDR) miałem dysk samsunga, cd-rom i raczej wesoły z ich powodu nie byłem. Lepiej kup Maxtora (szybki ale trochę chałasuje ) albo Seagate. Dokładnie, takiego seagyte barakuda IV jest szybki i bardzo cichy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 A slyszal moze ktos o takim cudzie ExcelStor 7200 A100 2MB znalazlem to na pewnej stronce pewnego slklepu wygloda mi na podpuche bo kosztuje tylko 395 (wersja 40gb) ale moze sie myle... :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...