igomako Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 (edytowane) wiec... czekam na opinie o tym moniorku, gdyż mam zamiar go kupić w poniedziałek, ale możecie mnie od tego odwieść swymi opiniami... nie chce sie na jakieś g.. wpakować, wiec napiszcie co o nim sądzicie, wy moi kochani eksperci :wub: :P Edytowane 29 Maja 2005 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 na 710 pracowałem jakiś czas, oficjalnie autocad, ale z tego co widziałem świetnie sobie radziła a filmami i grami, wg mnie każdy lcdek smuży to jest tylko kwestia przywyczajenie. moim zdaniem w tej klasie ten monitot jest chyba jednym leprzych, ale ja sie przecież nie znam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Sam mam ten monitorek no i moge ci tylko powiedziec: bierz go. Opinie na jego temat pisalem juz w innych watpach o 710T wiec wyszukiwarka jak co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cube Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Ja mam 910T i jest doskonaly... wogole nie przeszkadza czas reakcji 25ms. Obraz pod wzgledem kontow oraz kolorow (gamy i "soczystosci) jest leszy niz na tych reklamowanych matrycach 8ms... jesli nie jestes maniakiem gier, polecam, bedziesz bardzo zadowolony. A 710T to zdaje sie juz 16ms, wiec bajka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Chyba najlepszy w swojej klasie cenowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...