lipiec Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Witam wszystkich!! Kupiłem na allegro mediona 9800 Pro. w grach, takich jak FarCry i Medal Of Honor występują błedy, tzn. postacie czasem są ostro niewyrażne i wysępują na nich błędy. to dzieje się różnie, bo raz na broni, raz na postaciach a raz na napisach. co to jest.. i jak sobie z tym poradzić.. czy karta jest uszkodzona?? czy coś z ustawieniem. aha. zauważyłem, że gdy zminię w biosie "AGP Memory" na miejszą, to proble się pomiejsza, ale wtedy mi zarywa grę. pomóżcie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek.s Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 probowałes instalowac inne sterowniki?? Od tego powinno sie zawsze zaczynać gdy wystepują jakies błedy/przekłamania itp... Jak to niepomoze to bedziemy myslec dalej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Witam wszystkich!! Kupiłem na allegro mediona 9800 Pro. w grach, takich jak FarCry i Medal Of Honor występują błedy, tzn. postacie czasem są ostro niewyrażne i wysępują na nich błędy. to dzieje się różnie, bo raz na broni, raz na postaciach a raz na napisach. co to jest.. i jak sobie z tym poradzić.. czy karta jest uszkodzona?? czy coś z ustawieniem. aha. zauważyłem, że gdy zminię w biosie "AGP Memory" na miejszą, to proble się pomiejsza, ale wtedy mi zarywa grę. pomóżcie!!! 1468930[/snapback] Yy, pamięci się męczą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipiec Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 może być coć z pamięcią.... one się najbardziej grzeją. a stery zaraz przeinstaluję i zamelduję o wyniku. system mam nowiutki, specjalnie pod kartę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipiec Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 no... to sterowniki. zainstalowałem starsze i po problemie. wszystko super chodzi. pozdrawiam!!! i dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Jest przyklejony temat ATI Radeon 9800/PRO/XT - kompendium wiedzy i radze tam szukac pomocy. Za ten dobry uczynek prosze o zdjecie mi 10%, dziekuje za uwage, dobranoc. [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...