Spentany Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 czy tylki mi sie wydaje czy ktos NIETOLERANCYJNY wywalil temat "kosciol katolicki" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Wydaje ci sie.Ten temat nie jest wywalony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 uffff cale szczescie :]]] ostatnio jestem przewrazliwiony ;]]]]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Ale zablokowany! QWA. Przyznać sie kto to zrobil i dlaczego :lol: :lol: :lol:. A właśnie chciałem podyskutować... Zapraszam na moja strone (link w podpisie - obiecuje ze moje forum bedzie niecenzurowane). Przepraszam za wstrętną kryptoreklamę. Ale właśnie chciałem podyskutować.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Zablokował i usunął admin marco...wytłumaczył się dlaczego to zrobił na łamach forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Hmmm... faktycznie - teraz widze... Ale akurat pisalem dluuugi post, a jak klikam wyslij, to widze piekny komunikat ze watek zablokowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 No szkoda :( Jak przyszłem do domu to jush go niebyło a chciałem poczytać co się tam dzieje :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 podoba mi sie nazwa tego tematu ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...