rops Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52876167 spytałem koleśia czy karta wygląda na 100% tak jak na zdjęciu: "Witam, czy tak ta karta naprawdę wygląda- chodzi mi głównie o dodatkowe zasilanie i kwadratowe pamięci." -powiedział że tak:"oczywiście że ta karta tak wygląda będzie posiadac dodatkowe zasilanie" :> jak dla mnie to 9200 na 100% nie jest...9800? może jak ktoś jest z Sopotu to odbierze osobiście i sprawdzi B) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 1468999[/snapback] "oczywiście że ta karta tak wygląda będzie posiadac dodatkowe zasilanie" Polak gawarish very gut 1.) 9200 i pamięci BGA? 2.) Dodatkowe zasilanie? :o 3.) ...bulid by Ati...hm, ale to i tak takiej karty by nie zrobił ;] __ WG. mnie to są R9200 zwykłe, jak nie SE... Hm, koles albo przycina, albo sie na tym nie zna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rops Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 chyba sie skuszę na odbiór osobisty, za 300 2x 9800:> - niezła cena.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GReat Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 To jest na 100% r9800 pro jest identyczny, a r9200 to napewno nie jest :P w żadnym wypadku gość wałuje albo się nie zna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 To jest na 100% r9800 pro jest identyczny, a r9200 to napewno nie jest :P w żadnym wypadku gość wałuje albo się nie zna 1469155[/snapback] Ale to nie jest "REAL FOTO" __ Koleś napewno ma 9200 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rops Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 najwyżej strace 4 zł na bilet- umówię sie na psrawdzenie na miejscu:> -facet niby zapewnia, że grafa tak wyglada: "będzie posiadac dodatkowe zasilanie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek71 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 (edytowane) dla mnie to troche wyglada na przekret - gosciu daje nie takie zdjecie, na dodatek nic do tej pory nie sprzedal - same komentarze za kupno, i nagle wystawia troche sprzetu - te karty + monitory w takim przypadku tylko odbior osobisty, razem ze sprawdzeniem sprzetu jak ktos ma blisko i sie zdecyduje niech da znac, co to w koncu bylo :D Edit 31.05. Zadalem gosciowi pytanie, i w koncu sie przyznal, ze jego karta nie ma dodatkowego zasilania :) - czyli prostu zamienil zdjecie. Jesli kupil te karty ktos z tweak niech napisze co to bylo :) Edytowane 31 Maja 2005 przez piotrek71 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...