Socjo Krzysiek Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Witam, nazywam się Krzysiek, studiuję socjologię, piszę mgr na temat forów internetowych [ich funkcji, roli, zalet, wad itp]. Aby moja praca miała sens, powinienem poznać opinię samych użytkowników. W tym celu prowadzę z nimi wywiady, stworzyłem również internetową ankietę, do wypełnienia której Was zapraszam. Wszystko znajduje się pod adresem http://www.socjo-ankieta.prv.pl, wypełnienie trwa jakieś 15 minut. Chętni będą mogli w niedalekiej przyszłości otrzymać wyniki ankiety [szczegóły na stronie]. Dziękuję za ewentualną pomoc, Pozdrawiam, Krzysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Proszę, ankieta wypełniona. Nawet ciekawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Wypełniłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Też wypełniłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dniowiec Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Nie dotrwałem do końca, sorka ale jak dla mnie za długa ankieta :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 wypełniłem nawet ciekawe pytania niektóre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Wypełniłem, mam nadzieję, że moje skromne zdanie nt. forum się przyda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Zrobione, mam nadzieję, że napiszesz dobrą pracę :-P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopinnn Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 jedno jest pewne jak się zwali dużo ludzi to bedzie co opisywać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 No fajna ankieta, a ciezko takową spotkac, przede wszystkim nie nudzi :) Ale najbardziej podobalo mi sie pytanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 wypelnilem.....tak samo odpowiedzialem na pytanie nr 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Huh troche to zajmuje :) ale dotrwalem do konca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Tez sie poswieciłem, ale przez ta ankiete spedzilem troche wiecej czasu na necie niz zwykle mam w zwyczaju :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 heh powinna byc opcja gdzieś pośrodku: Czy jesteś za leniwy żeby wypełniac dalej ? :lol: Odpowiedziałbym twierdząco :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Wypełniem ankiete jest ona bardzo ciekawa i interesujaca dobre pytanie to 22 22. Proszę powiedzieć, jakim użytkownikiem jest Pan / Pani na danym forum? Możliwa większa ilość odpowiedzi. Jestem administratorem / moderatorem, inni liczą się z moim zdaniem Jestem administratorem / moderatorem, ale nie czuję się tym specjalnie wyróżniony / wyróżniona Mam świadomość, że jestem ważnym użytkownikiem, lubianym Należę do grupy starych wyjadaczy, inni liczą się z moim zdaniem Jestem normalnym członkiem grupy, jak większość pozostałych Nie czuję się szczególnie związany / związana z grupą, ani grupa nie ma jakiejś wielkiej potrzeby mojej obecności Nie jestem lubiany / lubiana, grupa zapewne najchętniej pozbyłaby się mnie Naprawde fajne mozna wyrazic swoje odczucia Widac ze ten kto pisał ta ankiete wie co psał RESPEKT :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 wypełniłem.. ciekawa ankieta.... tylko troszke przydłuuuuga ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 no fakt, trochę długa, ale ciekawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hruszczof Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Wypełniona ... Troche długa ale może być :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Też się przyczyniłem...5 minut :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Gotowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karia Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 też wypełniłam...ale ale... widze że nasz Socjo Krzysiek na kilka for wrzucił swoja ankietke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 I zrobione,10 minutek:). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Done. Wyniki w niedalekiej przyszłości, czyli kiedy? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Pewnie jak obroni magisterke - lipiec lub wrzesien ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Dobra ankieta wypelniłem bez poświęceń :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 mam nadzieję, że moje opinie przydadzą się w pisaniu pracy powodzenia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 przyjemna ale dlugasna :wink: ciekawia mnie wyniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Wypełnione, bardzo ciekawa ankieta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 wypełniona, ciekawa, dluga ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Jakos poszlo, troche tego bylo ale ankieta ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...