Lukiqq Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Wysylilem sie by napisac cos, o czym juz dawno mialem wspomniec. Prawie kazdy wpisuje cos do swojej sygnatury(u dolu kazdego postu), jeden malo, inny kilkanascie linijek... Innym problemem sa avatary, moje zdanie jest takie: to jest forum a nie plac zabaw czy jakas galeria...po co to komu? Wiem ze ktos wpadnie i powie, ze jak mi nie pasuje to mam na to nie patrzec itp, ale ludzie, nie kazdy ma szybkie lacze i silna wole by siedziec i czekac kilkadziesiat sekund na otwarcie jednego tematu. Zastanowcie sie nad tym powaznie. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 masz wersje lo-fi bez obrazków tylko tekst. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukiqq Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 He, bez przesady, nie bede scieral oczu...skora desert bardzo mi sie podoba, chodzi mi tylko o dodatki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Ja po avartach poznaje ludzi. Więc bez nich było by trudno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Ja po avartach poznaje ludzi. Więc bez nich było by trudno. 1469300[/snapback] dokładnie, od niepamietnych czasów luks miał to ruchome coś w AV :) i zawsze go po tym rozpoznaje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 avatary muszą być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Wysylilem sie by napisac cos, o czym juz dawno mialem wspomniec. Prawie kazdy wpisuje cos do swojej sygnatury(u dolu kazdego postu), jeden malo, inny kilkanascie linijek... Innym problemem sa avatary, moje zdanie jest takie: to jest forum a nie plac zabaw czy jakas galeria...po co to komu? Wiem ze ktos wpadnie i powie, ze jak mi nie pasuje to mam na to nie patrzec itp, ale ludzie, nie kazdy ma szybkie lacze i silna wole by siedziec i czekac kilkadziesiat sekund na otwarcie jednego tematu. Zastanowcie sie nad tym powaznie. Pozdro. 1469271[/snapback] Panel kontrolny masz? Masz! Zastanawiałeś się po co są tam różne ustawienia forum? Czy wyświetlać sygnatury przy postach? > NIE Czy wyświetlać grafikę w postach (emotikonki i załączane grafiki) ?> NIE Czy wyświetlać avatarki przy postach? >NIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Ja po avartach poznaje ludzi. Więc bez nich było by trudno. 1469300[/snapback] Ja rowniez! Jest to o wiele pomocniejsze niz zwykly tekst. Moze przyklad niezbyt, ale pamietam jak mielimy zalobe narodowa i nie bylo av, to wiele osob (w tym ja) twierdzilo ze z forum korzystalo sie o wiele trudniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) Ja po avartach poznaje ludzi. Więc bez nich było by trudno. 1469300[/snapback] Ja rowniez! Jest to o wiele pomocniejsze niz zwykly tekst. Moze przyklad niezbyt, ale pamietam jak mielimy zalobe narodowa i nie bylo av, to wiele osob (w tym ja) twierdzilo ze z forum korzystalo sie o wiele trudniej... 1469503[/snapback] Nie tylko wy :D Co do sigów- myślałem że są dość jasne zasady- zero obrazków, cytatów, czy innych takich. Obecna wielkośc siga to 2000 bajtów . Niewiele osób wykorzystuje wszystkie 2000, więc nie rozumiem skąd problem. Potrafiłem wytrzymać ładowanie tego na modemie, hmmm... 2sekundy więcej to taki problem? Już bardziej nie lubię postów długości jak stąd do Kaliforni, ale i to panowie z IPB przewidzieli i stworzyli coś takiego jak codebox. @sgj: przydałby się topic z manualem do IPB, bo większośc ludzi nie patrzy w pomoc i nie wie że coś takiego jest w ogóle dostępne ;) P.S. Jak Ci się podoba mój sig? (bez urazy :D ) Edytowane 29 Maja 2005 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 P.S. Jak Ci się podoba mój sig? (bez urazy :D ) 1469622[/snapback] :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 ja tez poznaje ludzi po AV, ale mnie juz nauczyli sie rozpoznawac bez niego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Jednak jak miales tego zolniezyka, bylo duzo latwiej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 ja tez poznaje ludzi po AV, ale mnie juz nauczyli sie rozpoznawac bez niego :P 1470457[/snapback] :rolleyes: Właśnie, czemu nie masz AV ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 nie oplacilem abonamentu :P a tak serio to z powodu pewnej sprawy z koncowki zeszlego i poczatku tego roku. wczesniej siga nie mialem, ale tan mi sie spodobal i niech choc sig bedzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 mnie tylko denerwuja przydlugawe sygnatury z size=7 albo wiecej. a size<0 jest chyba niedozdracia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 mnie tylko denerwuja przydlugawe sygnatury z size=7 albo wiecej. a size<0 jest chyba niedozdracia :lol: 1470555[/snapback] A quote ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 A regulamin waść czytałeś? W podpisie nie należy stosować znaczników [ quote ] i ([php]).hyhy... karniaki? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawnOfSun Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 :rolleyes: Właśnie, czemu nie masz AV ? 1470476[/snapback] Niemiec wprowadza nowy trend xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Niemiec w taki sposob protestuje, bo kiedys bylo go pelno a teraz go juz tak nie widac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 jap jap jap ;) dawaj ludka nie p... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Czesto jak czytam jakis temat gdzie wypowiadaja sie te same osoby to nie trzeba patrzec na nick tylko wystarczy spojzec na kawałek av i juz wiesz kto to :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Ja po av poznaje ludzi z tweaka na innych forach (najczęsciej mają takie same av) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Czesto jak czytam jakis temat gdzie wypowiadaja sie te same osoby to nie trzeba patrzec na nick tylko wystarczy spojzec na kawałek av i juz wiesz kto to :D 1474651[/snapback] Chyba, ze ktos zmienia av non stop jak taki RogerWhite :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Moim zdanie brak av bardzo utrudni poruszanie się po forum, gdyż jak większośc rozpoznaje userów po tych obrazkach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Hehe to ja musze chyba cytat wywalic :( Ale zrobie to jutro, dzis poczytajcie sobie :) fajna rozmowa miedzy dwoma userami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Chyba ktoś cie ubiegł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Co jest do ... (szpetna bluzga) ??? Nie mogę zmienić avatarka!!! plik JPEG 5780 B wymiary: 199x255 (przecież jest automatyczne skalowanie) Za to jak chcę wrzucić nowy avatar, to wyświetla mi się stary, ale już nie ma oryginalnego rozmiaru, tylko ten z nowego pliku (jak wyżej 199x255) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Może najpierw z łaski swojej poszukasz? http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=108711&hl=avatar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 OK Przyznaję się moja wina!! Zacząłem od szukania, ale jakoś nie trafiłem na ten temat, (Ale jak ktoś pójdzie moim (złym) tropem i trafi tutaj, będzie "ku przestrodze" :) ) Dzięki już wszystko ok! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Już bardziej nie lubię postów długości jak stąd do Kaliforni, ale i to panowie z IPB przewidzieli i stworzyli coś takiego jak codebox. @sgj: przydałby się topic z manualem do IPB, bo większośc ludzi nie patrzy w pomoc i nie wie że coś takiego jest w ogóle dostępne ;) [snapback]1469622[/snapback] Potwierdzam tą opinię, najbardziej forum rozwalają cytaty.Wystarczy że jakiś "...", odpisuje na post który jest wyżeji ma zalóżmy 100 linijek, i musi zrobić cytat, i skontestować to 1 zdaniem :mur: .I jak tu się nie denerwować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...