Fidel Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 i chyba nawet mu wyszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 nawet rowno wyszlo ci malowanie ale jezeli to nazywasz modem to ja jestem chinskim cesarzem :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 zwlaszcza zwarzyywszy na to ze caly front jest robiony z sklejki i kawalka blachy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian193 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 A może wszystko ukryte jest pod przednim panelem :) :D A tak przy okazji to on jest też pomalowany czy oklejony okleiną?? - bo jakis taki nierówny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 no wypada chyba napisac z dwa zdania o materialach uzytych itp... no i pewnie zawias jeszcze sie znadzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 LANS :lol: Trochę nierówny ten front :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 jest nierowny bo blacha byla falista czy jakos tak i jak ja proscilem mlotkiem to sie takie fajne nierwnosci porobiły wiec je zostawilem zawiasy sa zrobione z śróbki i takiego czegos jakby walca do ktorego ta srobka wchodzi panel jest caly nowy atrary lezy teraz na forelu:P pod panelem jeszcze pre kosmetycznych zmian zrobic musze wic dam zdjecia jak skoncze przycisk bedzie tylko power a diodek nie bedzie:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian193 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Według mnie te nierówności są srednio fajne- ale jeżeli Tobie sie podobają ...:-P Ten power będzie pod panelem czy wyprowadzisz go jakos na zewnątrz?? Na boku widać też delikatne rysy- czyżby wypadek przy pracy? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 rysy sa jak wiozlem kompa na lan party malczakiem i odpowiednio ej nie zabezpieczylem:(( te nierownosci sa fajne nie znac na nich rys, niedoskonałosci malowania i usztywniaja dzwiczki power bedzie pod panelem tzn juz jest ale brzydki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Wszedłem do tego topicu gdyż zachęcił mnie bardzo jego tytuł "Jak Debil Zabral Sie Za Moda:p" nie powiem chwytliwy i oryginalny i zobaczyłem Fidel z jego pięknym avatarem nieeeeeeeee :wink: A co do moda to fajnie by wyglądał gdyby był staranniej wykonany, a nie na szybko :? Lubie takie mody bez 1000 świecidełek, duperelek itp. liczy się dla mnie prostota i styl, a nie te choinki :lol:, jak niektórzy robią. i tu jest ta prostota, agresywne kolory i ładna linia tylko szkoda że tak na oklep, ale wybaczymy gdyż to ("… Debil Zabral Sie Za Moda:p" hehe ) jego pierwszy raz. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 wiem ze troche estetyki brakuje ale lampa blyskowa bardzo poteguje braki jutro zrobie zdjecia przy normalnym swietle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Fidel -> zmień tego avatara. Ilekroć go widzę, robi mi się niedobrze (czyt. bierze mnie na wymioty) :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 jakbym mial talent to bym sobie go na boku budy wygraderowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 zrob koniecznie, zrob :> bo te nierownosci z przodu sa (bez obrazy) obrzydliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 mnie ta buda skojarzyła sie z takimi kolesiami w czerwieni ze starwarsów, tych starych cześci:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Ciekawy jestem jak wygląda po otwarciu drzwiczek. Dla uzyskania gładkiej powierzchni mogłeś poszpachlować nierówności i było by git Co to za włącznik na śledziu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 juz miałęm pytać po obejrzeniu 2 zdjęć "A gdzie jest komputer" :lol: Gdybym miał przejąć ten pomysł.. to dorobiłbym na bokach obudowy jakiś element 3D.. np wystające cośik w kształcie okręgu, być moze połaczone z oknem jakimś między tymi 3D wypukłościami... hehe dobra ale to nei mój mod to co bede myślał za niego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) kurde narazie dwa zdjecia bo jakos nie umiem ich robic teraz przynajmniej kolor jest taki jak powinien Edytowane 29 Maja 2005 przez Fidel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 no ale pokaz jak wyglada ten front z drewna, uchyl te drzwiczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian193 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Hmmmm... Jak juz robiłes nowe zdjęcia to mogłeś uchylić troszkę tajemnicy i otworzyć ten front :-P A może masz tam jakąś niespodziankę??? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Kolor taki sobie, ale to rzecz gustu. Co do nierówności to bardzo psują cały wygląd. Mnie się tak średnio podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 mi sie nierownosci podobaja a pod dzwiczkami nic nie ma !! poprostu plaska sklejka pomalowana na czarno i biale napedy komp ma sie prezentowac z zamknietymi dzwiczkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) pomysl mi sie podoba... wykonanie juz nie... wyglada na jakis taki niedokonczony. :? no i te rysy i powgniatany bok. moze by tak potraktowac go bardziej mlotkiem i kamieniami i naniesc na niego kilka takich znaczkow jak sa na samochodach do crash testow? :D i bedzie crash-test-mod B) :lol: Edytowane 29 Maja 2005 przez wafer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 dobry pomysl pomyśle:) obudowy przed poobijaniem nie uchronie niestety bo dosyc czesto wlucze sie po jakichs lan party w melinach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Może całą obudowę otłucz młotkiem będzie pasowało. :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 wystarczy ze dam ja na chwile mojemu psu do zabawy:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) :lol: :lol: :lol: :lol: Pokaż ten frąt i jak zamocowałeś te drzwi :D edit miało nie być didek :D http://xs404.xs.to/pics/05210/komp_5.jpg Edytowane 29 Maja 2005 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: Pokaż ten frąt i jak zamocowałeś te drzwi :D edit miało nie być didek :D 1470009[/snapback] Jak na moje to nie są diody tylko jakieś okruchy :lol: Szczerze to buda mi się nie podoba... Jakoś tak na odpierol zrobiona. Mogłeś już jakieś okno wstawić, a o tym froncie to już nie mówię... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Pomysł z crash-test-mod jest dobry, trzeba by tylko przemalować bude na matowy pomarańcz, tak jak są malowane samochody do testów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Jezeli tobi pasje taki minimalistyczny wyglad to ok, jednk dla mnie mod polega na tym ze tworzysz cos niepowtarzalnego co przykuwa uwage/wzrok.Twoja buda wyglada dla mnie (bez obrazy) jak pomalowana skrzynka na narzedzia. IMHO jezeli jezdzisz czesto na lanparty to malowanie budy bylo chybionym pomyslem.Pomysl chociaz o trysnieciu na nia lakierem bezbarwnym,bo ze 3 takie wyjazdy buda bedzie cala porysowana i wygladac bedzie conajmniej tragicznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...