Skocz do zawartości
Fidel

Jak Debil Zabral Sie Za Moda:p

Rekomendowane odpowiedzi

jest nierowny bo blacha byla falista czy jakos tak i jak ja proscilem mlotkiem to sie takie fajne nierwnosci porobiły wiec je zostawilem

zawiasy sa zrobione z śróbki i takiego czegos jakby walca do ktorego ta srobka wchodzi

panel jest caly nowy atrary lezy teraz na forelu:P

pod panelem jeszcze pre kosmetycznych zmian zrobic musze wic dam zdjecia jak skoncze

przycisk bedzie tylko power a diodek nie bedzie:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie te nierówności są srednio fajne- ale jeżeli Tobie sie podobają ...:-P

Ten power będzie pod panelem czy wyprowadzisz go jakos na zewnątrz??

Na boku widać też delikatne rysy- czyżby wypadek przy pracy? B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rysy sa jak wiozlem kompa na lan party malczakiem i odpowiednio ej nie zabezpieczylem:((

te nierownosci sa fajne nie znac na nich rys, niedoskonałosci malowania i usztywniaja dzwiczki

power bedzie pod panelem tzn juz jest ale brzydki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszedłem do tego topicu gdyż zachęcił mnie bardzo jego tytuł "Jak Debil Zabral Sie Za Moda:p" nie powiem chwytliwy i oryginalny

i zobaczyłem Fidel z jego pięknym avatarem nieeeeeeeee :wink:

A co do moda to fajnie by wyglądał gdyby był staranniej wykonany, a nie na szybko :?

Lubie takie mody bez 1000 świecidełek, duperelek itp. liczy się dla mnie prostota i styl, a nie te choinki :lol:, jak niektórzy robią.

i tu jest ta prostota, agresywne kolory i ładna linia tylko szkoda że tak na oklep, ale wybaczymy gdyż to ("… Debil Zabral Sie Za Moda:p" hehe ) jego pierwszy raz. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz miałęm pytać po obejrzeniu 2 zdjęć "A gdzie jest komputer" :lol:

Gdybym miał przejąć ten pomysł.. to dorobiłbym na bokach obudowy jakiś element 3D.. np wystające cośik w kształcie okręgu, być moze połaczone z oknem jakimś między tymi 3D wypukłościami... hehe dobra ale to nei mój mod to co bede myślał za niego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomysl mi sie podoba... wykonanie juz nie...

wyglada na jakis taki niedokonczony. :?

no i te rysy i powgniatany bok.

moze by tak potraktowac go bardziej mlotkiem i kamieniami i naniesc na niego kilka takich znaczkow jak sa na samochodach do crash testow? :D

i bedzie crash-test-mod B)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

:lol:

Edytowane przez wafer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Pokaż ten frąt i jak zamocowałeś te drzwi :D

edit

miało nie być didek  :D

1470009[/snapback]

Jak na moje to nie są diody tylko jakieś okruchy :lol: Szczerze to buda mi się nie podoba... Jakoś tak na odpierol zrobiona. Mogłeś już jakieś okno wstawić, a o tym froncie to już nie mówię...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli tobi pasje taki minimalistyczny wyglad to ok, jednk dla mnie mod polega na tym ze tworzysz cos niepowtarzalnego co przykuwa uwage/wzrok.Twoja buda wyglada dla mnie (bez obrazy) jak pomalowana skrzynka na narzedzia.

IMHO jezeli jezdzisz czesto na lanparty to malowanie budy bylo chybionym pomyslem.Pomysl chociaz o trysnieciu na nia lakierem bezbarwnym,bo ze 3 takie wyjazdy buda bedzie cala porysowana i wygladac bedzie conajmniej tragicznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi