Gość Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 wyglada jak lodowa jakas :> nie mowie ze brzydkie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 (edytowane) Fidel -> zmień tego avatara. Ilekroć go widzę, robi mi się niedobrze (czyt. bierze mnie na wymioty) :? 1469383[/snapback] Mi też się nie podoba. Co do modu odrobina szpachli na front by się przydała Edytowane 31 Maja 2005 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Fidel -> zostaw avatara!! jest taki oryginalny :) a wszystko co oryginalne jest lepsze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 odczepcie sie od mojego avatara juz pare razy mi pisali zebym zmienil!! a ja go nie zmienie:P ni chyba ze zadziala jakas sila wyzsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 hehe, oryginalne fluki. Ja może zrobie moda w klimacie C&C Red Alert, ale złota farba nie specjalnie do niego pasi... a nie za bardzo mogę qpić niebieską i czerwoną(bida) Oczym Red Alert? http://www.imperium-ww.pl/redalert/ra1/storylineF.php Oczym Red Alert 2? http://www.imperium-ww.pl/redalert/ra2/storyline.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 tak sie glabiej zastanowilem i wymyslilem ze chyba zrobie nowe dzwiczki:P tylko jeszcze nie wiem z czego chyba z drewna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 hehe fikuśny ten mod.... IMO taki ma byc hehe jak dla mnie to właśnie za mało świecidelek i wogole brak tej plexi ale jesli nie lubisz to oki :) a tego avatara to nie zmieniaj :P fajny..... <żyga> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 masz CCCP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...