Gość sekman Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Witam, posiadam telefon komorkowy w IDEA. Mam MIX. Problem w tym że zgubilem koperte z PINEM i PUKIEM .......... :mur: :mur: czy jak pojde do ideii to podadza mi go, czy powiedza mi ze moj pech?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Podadzą ale wezmą sobie za to jakiś odpowiedni hajs ~60zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sekman Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Mamuska bedzie placic - zrobila porzadki i tak wysprzatala ze nic znalesc nie moge :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Moja kobieta też zgubiła tą kartkę i zablokowała telefon. Poszła do salonu i odblokowali za darmo. Ma TakTak'a i nie wypełniła ankiety. Musiała tylko podać numery trzech ostatnich osób, do których dzwoniła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Na stronie z ideii pisze jak odzyskać PUK :) (albo było). W każdym bądź razie udaj się do BOK i zapytaj co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 (edytowane) Ja Was moje ludziki nie rozumiem. Po co piszecie na forum ze Wam telefon ukradli albo pin zgubiliscie. I teraz co do diabla zrobic?? Nie nie, napewno nie pisac na forum bo to nie nikogo nie obchodzi. DZWONI SIĘ DO BOK i kurfa koniec :? --- Takie male uprzedzenie kolejnego pytania ;] Biuro Obsługi Klienta *22 - połączenie bezpłatne z telefonów komórkowych na terenie kraju (dla użytkowników Jednej Idei, Idei POP, IdeaMIX oraz Dla Każdego połączenie jest płatne 1 zł) *525 – bezpłatny numer telefonu dla Klientów Idea dla Firm *874 - numer telefonu Centrum Wsparcia Technicznego usługi mBox, dostępny z telefonów komórkowych sieci Idea na terenie kraju. Całkowity koszt połączenia 2 zł (1,65 zł bez VAT). tel.: (0-22) 634 28 82 - ogólnodostępny numer telefonu BOK, faks: (0-22) 588 78 83 - ogólnodostępny numer faksu BOK, faks: (0-22) 588 78 93 - ogólnodostępny numer faksu BOK - dla Użytkowników POP. Edytowane 30 Maja 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sekman Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Bylem w salonie IDEA i sprawa wyglada nastepujaco: PUK mozna odzyskać za darmo. Wystarczy przyjsc do autoryzowanego punktu pokazac dowod osobisty i po sprawie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...