michalnici Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Witam.Mam pytanie: mam A2200+,256kingstona,GFfx5200,abit nf7... no i mam problem jaki system zainstalowac.Zaproponujcie jakis system na moj sprzet,chodzi mi glownie o stabilnosc,malo bledow.Myslalem o 2000 prof aale nie wiem.prosze o jakis sugestie!! pzdr!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Jesli nie masz zewnetrznego IP, to pod 2000 SP4 powinienes byc bezpieczny nawet bez firewalla i antywira. Pod Xp z SP2 tez dosc. Jesli chodzi o stabilnosc, to 2000 chyba wygrywa. Wygrywa tez, jesli chodzi o zapotrzebowanie na ram i ma mniej "zbednikow" jak np style w XP. Z drugiej strony kilka rzeczy robi sie w nim trudniej niz w XP (np udostepnienie katalogow) no i trzeba sie pomeczyc troche, aby dzialal w LAN z 98. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 jeszcze mam pytanie:czy do win 2k nie ma problemu ze sterownikami?? z urzadzeniami wbudowanej podczerwieni itp..nie mialem wczesniej z tym systemem doczynienia wiec nie wiem:P.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 a jest taka mozliwosc ''odchudzenia'' xp pod wzgledem efektow graficznych zeby go troche przyspieszyc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Mozna to wszystko wylaczyc, ale jest troche zabawy z tym. Ale i 2000 tez trzeba odchudzac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 a jest taka mozliwosc ''odchudzenia'' xp pod wzgledem efektow graficznych zeby go troche przyspieszyc?? 1469436[/snapback] Może ten przyklejony Ci pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...