japco Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Witam, po właczeniu w biosie "enable" na recovery, nie mogę odpalić instalatora umieszczonego na ukrytej -2 gb partycji. Postępując zgodnie z instrukcją (ALT + F10 lub 12 - nie pamiętam) komp nie reaguje. Powinno się odpalić jakieś tam systemowe (acerowe) menu służące do uruchomienia tej instalacji. Kombinowałem już ze wszystkimi chyba połączeniami i nic. Czy ktoś ma ten model acera i może mi powiedzieć jak dokładnie to zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) musisz miec zakladki( w programie Acer eMAnager: 1)Acer eSeting 2)Acer ePresentation 3)Acer ePaweManagement 4) Acer eRecovery -ale jest ona dostepna kiedy masz fabrycznie zainstalowanego wina bo jak zrobisz formata -tak jak ja- to nawet po instalacji wszystkiego ze strony acera nie masz tej zakladki.Backupa zrobilem winxp i nagralem na plytke(jakies 3,2GB) Edytowane 29 Maja 2005 przez Phuong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japco Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 i tu zonk. Bo partycji nie wywaliłem, a opcja tej nie miałem od początku. Zaczyna mnie to lekko irytować, bo partycja miejsce zajmuje a to samo jest na dołączonych do kompa cd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 a ja sie nawet nie zastanawialem.Wywalilem ta partycje PartitionMagic 8.0 i podzielilem dysk na 8GB i 62GB.A jak cos sie zmuli na xp to zrobie formata i tyle :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...