MatI Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Jak w temacie ;) Czekam na odpowiedzi!! Aha zadaje to pytanie choć już było ale weszło now taktowanie co 1s i wiele innych promocji i czekam na wasze opinie ;) Dla mnie liczy się Plus!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Jak dla mnie też Plus GSM rządzi - zwłaszcza po tym jak punkciki z programu wymieniłem sobie na bezprzewodowy zestaw Logitecha, mniam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 miałem juz wszystkich operatorów i najlepsza jest zdecydowanie ERA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Nie mam na ten temat zdania... ERA ma punkty stokrotki ( za które mam koma) i tak wogule co all moja rodzina ma ERE i jest z niej zadowolona a pozatym ma dobre Sim-y (7 lat już pracuje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Era - dlaczego bo pingwin rzadzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Jak w temacie ;) Czekam na odpowiedzi!! Aha zadaje to pytanie choć już było ale weszło now taktowanie co 1s i wiele innych promocji i czekam na wasze opinie ;) Dla mnie liczy się Plus!! :twisted:Co do taktowania 1s to Idea tez wprowadza taką opcję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Ja mam IDEE i jestem bardzo happy........ a ERA i PLUS moga sie chowac!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewLSD Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 IDEA RULEZ!!!! JA SOBIE PKT WYMIENIE NA ZEGAREK ZAJE.... fajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Ja jestem wierny od lat Erze, wiernosc procentuje, lepsze oferty promocyjne i lepsza obsluga...Pozatym swego czasu byly tansze polaczenia do sieci Era (z Ery) a 90% numerow moich znajomych to wlasnie Era...teraz w nowych taryfach tez tak jest ale narazie z zmiana taryfy poczekam...Plus niestety mnie zawiodl calkowicie, pokrycie Polski srednie, strasznie czesto trafialem na dziury no i ta jakosc dzwieku ;( Idea po srodku wrankingu uzywam jej sluzbowo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Plus GSM RULEZZZ....:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 A ja ERA :) Ostatnio sobie zmienilem abonamencik na nowy i jest cacy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 ja mam meritum w idei. ale tak naprawdę - widzę po moich qmplach w pracy (są reprezentowane wszystkie opcje) to na dziś nie ma zdecydowanych liderów gsm. wszystkie usługi się pokrywają i wyrównują. BTW wq 8O rwiają mnie te reklamy z 1sekundowym naliczaniem - takie za przeproszneim głupie pier....nie, bo przeciez za ta usługe trzeba płacić co już nie podają w reklamach. a jak się wiącej gada to potencjalny zysk też jest mniejszy, bo minuty mniej kosztują. zagłosowałem na idee, ale tylko dlatego, bo ją mam, a nie uważam by się którakolwiek firma wybijała. btw punktów - w idei profity można wymienić na gadanie a stokrotki nie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Judea :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Judea :wink:No ja tez :) uzywam ja juz prawie 4 lata i jest git 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 a ja jestem na plusie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 ja mam meritum w idei. ale tak naprawdę - widzę po moich qmplach w pracy (są reprezentowane wszystkie opcje) to na dziś nie ma zdecydowanych liderów gsm. wszystkie usługi się pokrywają i wyrównują. BTW wq 8O rwiają mnie te reklamy z 1sekundowym naliczaniem - takie za przeproszneim głupie pier....nie, bo przeciez za ta usługe trzeba płacić co już nie podają w reklamach. a jak się wiącej gada to potencjalny zysk też jest mniejszy, bo minuty mniej kosztują. zagłosowałem na idee, ale tylko dlatego, bo ją mam, a nie uważam by się którakolwiek firma wybijała. btw punktów - w idei profity można wymienić na gadanie a stokrotki nie :wink: Uslugi sa porownywalne (moze z wyjatkiem bylego abonamentu na wap) ale gorzej z pokryciem (wcale nie sa to jakies odludne miejsca) i jakoscia uslug. Co do rozliczania co 1sek, ciekawsze sa tansze oplaty w ramach sieci. Hehe trzeba zbierac stokrotki i kiedys moze cos z tego bedzie ;)) pewnie tez to kiedys wprowadza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Dla mnie IDEA jest najlepsza. POP rulezz HEHE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Dla mnie IDEA jest najlepsza. POP rulezz HEHEPodpisuje się pod tym :!: IDEA POP RULEZZ :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 No i kolejna idea :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Z OSTATNIEJ CHWILI!!! ERA URUCHOMIŁA USŁ. LOKALIZACYJNĄ W NOKII!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 byla idea, teraz jest era. zadnej roznicy nie widze. zmienilem operatora tylko dlatego, ze era miala akurat ciekawsze telefony w promocji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 przedtem mialem idee pop, i byla fajna ale nie funkcjonalna bo mozesz dzwonic jak kupisz karte a niechce mi sie co chwile po karte za 50 zl chodzic, a takto mam abonament w plusie teraz i dzownie kiedy mam potrzebe zeby dzwonic a nie wtedy kiedy mam karte. btw. Plus tez jest fajny :) ale jednak Idea chyba jest najlepszym operatorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Na początku miałem plusa bo wielu moich znajomych mialo ta siec a po 23 gadki sa liczone po 30 gr za minute wiec godzinna rozmowe moznabylo odbyc za 18 zeta (calkiem niedrogo) .Pozniej zarejestrowalem sobie telefon na babcie w idei ( 50 % abonamentu ) :twisted: I gadalem i gadalem i gadalem ,bo stac mnie bylo na stara optime 360 dzieki znizce 50 % na abonament. Pozniej wrocilem znowu do plusa ale w formie simplusa bo czesto rozmawiam po 23 i w weekendy mi sie to poprostu cholernie oplaca apozatym kontrloluje swoje wydatki ale zaglosuje na idee bo gadalem jak nienormalny przez ostatni rok. Jednak wg mnie opertaora nalezy wybierac po ilosci znajomych w danej sieci zazwyczaj tak jest tanio a najlepiej to poszukac w swojej rozdzinie jakiegos inwalide 1-grupy grzecznie go poprosic o papiery i leciec do idei albo do ery i gadac ile abonament daje .Zaglosuje na idee bo najwiecej moglem na niej gadac za niewielka kase.Pozdrowki for all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 IDEA Rulez .... i tylko tyle..... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 AKa: to dziala od paru dni na wyswietlaczu (Cell Info) a wczesniej bylo jeszcze dokladniejsze i jeszcze wczesniej ale dzialalo na bazie SMSow klasy 0 (Channel Broadcast, Cell Broadcast). Widze ze duzo osob zmienia sieci zeby zyskac nowy telefon, ja bym tak nie mogl, zmiana numeru dla mnie byla by ogromna strata...dlatego polecam zostawac w sieci i u nich zasluzyc na nowy telefonik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Era ROXX... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 AKa: to dziala od paru dni na wyswietlaczu (Cell Info) a wczesniej bylo jeszcze dokladniejsze i jeszcze wczesniej ale dzialalo na bazie SMSow klasy 0 (Channel Broadcast, Cell Broadcast). Widze ze duzo osob zmienia sieci zeby zyskac nowy telefon, ja bym tak nie mogl, zmiana numeru dla mnie byla by ogromna strata...dlatego polecam zostawac w sieci i u nich zasluzyc na nowy telefonik :) Hmmm a u mnie nie dziala.. Mimo ze tez mam ERE i Nokie3330 i wlaczone Cell Info.. dziwne... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Menu->Ustawienia->ustawienia telefonu-> inf. o sieci i GIT!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Z OSTATNIEJ CHWILI!!! ERA URUCHOMIŁA USŁ. LOKALIZACYJNĄ W NOKII!!! + tę usługę ma od zawsze :D ale dobrze, że era też to wprowadziła 8) czas jeszcze na idee :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Menu->Ustawienia->ustawienia telefonu-> inf. o sieci i GIT!!! Czy ja pisze po chinsku czy co??? Przeciez napisalem ze mam ta opcje wlaczona a mimo to mi nie pokazuje.... Ojciec ma 3210 w Tak Tak'u i tez nie ma lokalizacji.. wiec moze slask jeszcze jest pokrzywdzony ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...