KWS89 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 ja mam właśnie w tak tak n'3215. PS. Idea ma to jush od xxx czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 ja mialem plusa i ideee z tych operatorow wybieram zdecydowanie PLUSA. moj ojciec ma ere i mowi ze wrzyciu by nie zamienil :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 ja mam właśnie w tak tak n'3215. PS. Idea ma to jush od xxx czasu eee, sorki, ale chyba się mylisz - jeśli chodzi o to że idea ma pokazywanie lokalizacji (miasto - owszem :wink: ), w każdym razie ja tego w dancysiu nie stwierdziłem :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Jak w temacie ;) Czekam na odpowiedzi!! Aha zadaje to pytanie choć już było ale weszło now taktowanie co 1s i wiele innych promocji i czekam na wasze opinie ;) Dla mnie liczy się Plus!! :twisted:Co do taktowania 1s to Idea tez wprowadza taką opcję... Ale ja nie napisałem w temacie kto wprowadził a kto nie!!! Jakbym napisał Era to rozumiem, że dopisujesz Idee :lol: Pozdro @ll :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 + tę usługę ma od zawsze :D ale dobrze, że era też to wprowadziła 8) czas jeszcze na idee :o Tak ale o ile dobrze pamietam to Plus podaje tylko to w jakiej miejscowosci sie jest, Era podaje blizsze wieksze ulice, skrzyzowania i bardziej charakterystyczne obiekty/nazwy. W Idei pokazuje sie miejscowosc/dzielnica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 + tę usługę ma od zawsze :D ale dobrze, że era też to wprowadziła 8) czas jeszcze na idee :o Tak ale o ile dobrze pamietam to Plus podaje tylko to w jakiej miejscowosci sie jest, Era podaje blizsze wieksze ulice, skrzyzowania i bardziej charakterystyczne obiekty/nazwy. W Idei pokazuje sie miejscowosc/dzielnica. Plus podaje miasta wielkości od 25000 mieszkaćco w górę wszystkie województwa oraz nazwy większych sklepów ;) Np. Galeria Mokotów w Warszawie ;) Co do Ery to się nie wypowiadam bo nie miałem ;) a szkoda ... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Hmmm a u mnie nie dziala.. Mimo ze tez mam ERE i Nokie3330 i wlaczone Cell Info.. dziwne... :( Mozliwe ze jeszcze u Ciebie nie dziala, sukcesywnie jest to uruchamiane, dowod mamy wyzej :) u mnie jest to z 2 tygodnie. Pozatym mozesz sprawdzic "Kanaly informacyjne" : 0,15,33,35,25,20,50 jeszcze byl jakis kanal podajacy informacje o miejscu w ktorym sie znajdujesz byl dokladniejszy niz CellInfo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Ja mam Tak Taka i jestem zadowolony :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...