Skocz do zawartości
MatI

Który operator jest najlepszy??

Ktory operator jest najlepszy??  

1. 1. Ktory operator jest najlepszy??

• Era GSM
      11
    • Plus GSM
      11
    • Idea GSM
      17

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam właśnie w tak tak n'3215. PS. Idea ma to jush od xxx czasu

eee, sorki, ale chyba się mylisz - jeśli chodzi o to że idea ma pokazywanie lokalizacji (miasto - owszem :wink: ), w każdym razie ja tego w dancysiu nie stwierdziłem :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak w temacie ;) Czekam na odpowiedzi!! Aha zadaje to pytanie choć już było ale weszło now taktowanie co 1s i wiele innych promocji i czekam na wasze opinie ;) Dla mnie liczy się Plus!!  :twisted:

Co do taktowania 1s to Idea tez wprowadza taką opcję...

Ale ja nie napisałem w temacie kto wprowadził a kto nie!!! Jakbym napisał Era to rozumiem, że dopisujesz Idee :lol: Pozdro @ll :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

+ tę usługę ma od zawsze  :D  ale dobrze, że era też to wprowadziła  8)  czas jeszcze na idee  :o

Tak ale o ile dobrze pamietam to Plus podaje tylko to w jakiej miejscowosci sie jest, Era podaje blizsze wieksze ulice, skrzyzowania i bardziej charakterystyczne obiekty/nazwy. W Idei pokazuje sie miejscowosc/dzielnica.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

+ tę usługę ma od zawsze  :D  ale dobrze, że era też to wprowadziła  8)  czas jeszcze na idee  :o

Tak ale o ile dobrze pamietam to Plus podaje tylko to w jakiej miejscowosci sie jest, Era podaje blizsze wieksze ulice, skrzyzowania i bardziej charakterystyczne obiekty/nazwy. W Idei pokazuje sie miejscowosc/dzielnica.

Plus podaje miasta wielkości od 25000 mieszkaćco w górę wszystkie województwa oraz nazwy większych sklepów ;) Np. Galeria Mokotów w Warszawie ;) Co do Ery to się nie wypowiadam bo nie miałem ;) a szkoda ... :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm a u mnie nie dziala.. Mimo ze tez mam ERE i Nokie3330 i wlaczone Cell Info.. dziwne...  :(

Mozliwe ze jeszcze u Ciebie nie dziala, sukcesywnie jest to uruchamiane, dowod mamy wyzej :) u mnie jest to z 2 tygodnie. Pozatym mozesz sprawdzic "Kanaly informacyjne" : 0,15,33,35,25,20,50 jeszcze byl jakis kanal podajacy informacje o miejscu w ktorym sie znajdujesz byl dokladniejszy niz CellInfo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi