.:::PaStA:::. Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) --- Edytowane 29 Maja 2005 przez .:::PaStA:::. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian193 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Nie wiem czemu, ale jakos u mnie tych zdjęć nie widać :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) Pasta wrzuc te zdjecia na imageshack.us to i my bedziemy mogli je zobaczyc. Edytowane 29 Maja 2005 przez [TiLt] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 potwieerdzam zdjecia nie dzialaja , zrob cos z tym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Już działają :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 :lol: nie no odkręcił koszyk fdd i założył temat żeby się tym nadzwyczanjym dziełem pochwalić :rotfl: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 aaaaaaaaaaaaaaaahahhahahhah :lol: fotki z przygotowań do instalacji WC :? mój drogi kolego to jest dziął modyfikacje, piętro wyżej masz dział o kiblach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 wiem ze pietro wyzej slepy nie jestem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Przydał by się moder "nadużywający" władzy :| Ten temat nadaje się do kibla - a dokładniej do spuszczenia go w nim :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 przepraszam bardzo ale gdzie jest mod?? imho temat do smieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksoul Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) buhahah jedyny mod to usunięcie koszyka i wycięcie kabli z zasilacza (tu serdeczne gratulacjei BIG ROTFL - wystarczylo spiąc a tak zasilka juz nie taka) Ukladanie kabli to nie modyfikacja a dbalosc... Ech ... Ciao Darwin... Edytowane 29 Maja 2005 przez darksoul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Nie no Pasta oszczedzilbys czasu i miejsca na tłiku. Pomysl jak kazdy by tak zakladal topic przy przygotowaniu budy do moda i pisal pozniej posta za kazdym razem jak wycina jedna dziure, lub przymierza chlodnice albo katode... Zrob cos w tej budzie (a najlepiej calego moda) i dopiero cos pisz!! Gdybym postapil jak ty to topic o modzie mojej budy wisialby tu od 2 miechow i mialby kilkanascie stron tylko moich postow. Pomysl ze pozniej chcialbys obejrzec takiego moda.... lub co gorsza znalezc jakies informacje konkretne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 ok zdjecia dzialaja, ale przybylem zobaczylem i stwierdzilem ze to nic takiego... to the bin z tym ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 a teraz temat stal sie syfem, a nie topiciem o modinngu, autor zlikwidowal zdjecia, zmienil nazwe i jest polewa :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...