Skocz do zawartości
igomako

Czemu Nikt Nie Wpadł Jeszcze Na Taki Pomysł?!

Rekomendowane odpowiedzi

Co do linka do morrowinda to

http://speeddemosarchive.com/Morrowind.html a sposób to naduzywanie dobroci alchemii

"Quake 1 w 11 minut.... ale panowie, kto gra w gry, żeby jak najszybciej je przejść? Nieliczni, albo ci którzy już tą grę ukończyli." hmm ale quake jak i kazda strzelanka sa raczej krótkie a morowind taki raczej dlugi byl jak gralem 1 raz.(zreszta teraz tez mi sporo zajmuje ale mam 100 modoow dziki ktorym gra dziala ... 4x wolniej ale za to jak wyglada .. i o ile mozna powiedziec to jest w miare realistyczna , tzn jak sie wrzuci ciezkiego pancerza to sie jest woooolnym i niezrecznym raczej, jesc cza czasami , i jakies gole pupy sie pojawily ;) i to z duzo ladniejszymi modelami 3d i wogoole jest ladnie takze polecam mody ... kurde ale to nie tu jest temat ....

a i jeszcze ostanie info najwazniejsyz jest mod wywalajacy creepera i mudcraba , bo te 2 postaci zniszczyly ekonomie w tej grze , prze co byla za latwa bo sie mialo w ch.. kasy

Edytowane przez killua

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E tam, i bez nich mozna miec w dupu kasy. Wystarczy cwiczyc Mercantile i juz w okolicach 40 sprzedaje sie przedmioty powyzej ich wartosci :P

Poza tym Creeper nie kupuje wszystkiego, a do Mudcraba w [ciach!] daleko (no i handel z nimi nie podnosi skilla) :)

Zreszta nie robmy offtopa :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja powiem że naprzykład wypożyczył bym sobie naprzykład nowego splinter cella i byłbym w stanie zapłacić za to te 7 zł czy cuś bo jak wiadomo nie ma jeszczez ciastka do scct ;] ja może nawet bym czasem coś wypożyczył jakbym sie nudził a nie chciałoby mi sie meczyć ze sciaganiem, taka gra na szybko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi