pipanol-pl Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 siemanko .. ja jush od pewnego czasu robie sobie bloczki aa wlasciwie jak narazie tylko dwa zrobilem .. i mam taki maly problem przy jednym bo chce przyczepic te kolanka tak jak na zdjeciu ?? lutowanie odpada bo mi sie bloczek rozlutuje .. myslalem nad zywica.. narazie rtylko to posiadzam na skladzie .. aa moze mate mi pomoze bo mam jeden bloczek od niego wiercony na grafe i tam te kolanka sa na jakis taki klej przezroczysty przyczepione ?? czo to jest ? aa ma tak wygladac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Zlutuj cyna i zamias kuchenki uzyj palnika i zastosuj taka technike ze reszte bloku bedziesz chłodził mokrymi szmatami :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 hhe dobry pomysl .. nie wpadlem na to .. oki dzia misiu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 bloczek wyglada ciekawie =) tylko te wloty wygladaja jakby mialy mala srednice troche... co siedzi w srodku bloku? =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 w srodku siedzi cos mniej wiecej takiego ... tylko ze to jest spod mojego drugiego bloczku .. aa wloty beda jeszcze poszezone do srednicy tych kolanek wiedz spoko .. to ma byc na NB wiedz nie musi byc az tak super wydajne :) jak skompinuje jakies baterie to pokaze wam moj drugi bloczek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...