Shreader Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Witam wszystkich. Z góry piszę że szukałem już chyba wszędze lae nie mogłem znaleść nic konkretnego >>>??? A chodzi o Gigabyte FX5900xt Czy tą kartę można zmodować na Fx5950xt ? Bo próbowałem już z 3 biosami, karta się podniosła, winda odpaliła, ale po zainstalowaniu sterowników (omeg i nvidia próbowałem na obu) komp również się odpala, winda startuje ale jak tylko się załaduje to grafa się wysypuje, jakieś artefakty i zwiecha :mur: Słyszałem też coś o jakiś Vmodach..... :blink: Gółwnie chodzi o to: co mogę zrobić żeby wycisną z tego sprzętu jak najwięcej, w obojętnie jaki sobsób, jakiego biosu użyć, ajkich napięć itp, itd..... Prosze o fachowe opiniedotyczące tego modelu: Gigabyte FX5900xt. Działam na sprzęcie: Epox 8rda3+ bios by -=Merlin=- Athlon XP Barton M 2500+@3700+ Gigabyte FX5900xt 128MB Twinmos Dual 2x512MB 466 WD 80GB 7.200 Z góry dzięki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Widać że masz zdolności detektywistyczne :D Tu napewno znajdziesz kilka cennych uwag. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Przegladnij tam kilkadzięsiąt stron to napewno dowiesz się czegoś pożytecznego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...