.::FreeMan::. Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Jak wam wzrosła (czy zmalała :wink: ) wydajność na nowych dętkach??? Podajcie wyniki 3dMarka czy sie dużo zmieniły... bo nie wiem czy ściągać :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 heh troche ie spozniles z tym tematem do tego pomyliles dzialy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Nie używam takich bo w moim przypadku spowalniają mi grafe ale ty masz GF4 więc powinny ci dać kopa i to całkiem sporego jak na stery a nawet gdyby ci spowolniły (w co wątpie) to możesz zainstalować te które aktualnie masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Zdecydowanie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Moderator proszę ciachnąć ten temat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 zero roznicy miedzy detkami z serii 40.xx ale ogromna roznica miedzy detkami z serii 30.xx!!!! :devil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::FreeMan::. Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 zero roznicy miedzy detkami z serii 40.xx ale ogromna roznica miedzy detkami z serii 30.xx!!!! :devil: to juz zauwazylem :) u mnie w 3dmarku2001se wynik podskoczyl z 7200 do 9800 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::FreeMan::. Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 heh troche ie spozniles z tym tematem do tego pomyliles dzialy.... posralo mi sie:) sorki :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 to juz zauwazylem :) u mnie w 3dmarku2001se wynik podskoczyl z 7200 do 9800 :lol: chyba se jaja robisz!!!!!!!!!! tyle to daje jedynie wymana grafy z gf3 na gf4 4200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::FreeMan::. Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 kupilem sprzeta (tego co w opisie) i w 3dmarku mialem 7200... po instalacji detek 40.71 mam 9800pkt... nie wiem czy to przez detki ale z tego by wynikalo ze tak... chyba ze mi sie posralo i ten skok to byl ze sterow leadteka na detki 40.xx... jak tak to zwracam honor :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 kupilem sprzeta (tego co w opisie) i w 3dmarku mialem 7200... po instalacji detek 40.71 mam 9800pkt... nie wiem czy to przez detki ale z tego by wynikalo ze tak... chyba ze mi sie posralo i ten skok to byl ze sterow leadteka na detki 40.xx... jak tak to zwracam honor :lol:ale to i tak mało ja na deflaucie (proca i gf) mam ponad 10300 wiec chyba masz cos zwalone w systemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::FreeMan::. Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 kupilem sprzeta (tego co w opisie) i w 3dmarku mialem 7200... po instalacji detek 40.71 mam 9800pkt... nie wiem czy to przez detki ale z tego by wynikalo ze tak... chyba ze mi sie posralo i ten skok to byl ze sterow leadteka na detki 40.xx... jak tak to zwracam honor :lol:ale to i tak mało ja na deflaucie (proca i gf) mam ponad 10300 wiec chyba masz cos zwalone w systemie ogolnie to komp mi sie zjaral i czekam co powiedza w serwisie (nic nie krecilem)... jak oddadza to zobaczymy wynik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 jak to zjarał??? tak sam od siebie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 jak to zjarał??? tak sam od siebie ??? może zasiłka jakś ciulowa była. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 jak to zjarał??? tak sam od siebie ??? może zasiłka jakś ciulowa była. zjaral sie zjaral, hehe (dobsh ze mojemu bratu (freemanowi) :mrgreen: a nie mi -mam identyko)...TUTAJ masz linka ze szczegolami jak to bylo... mi po instalacji 40.71 tez tak wzroslo-do 9915 pkt (na 30.xx mialem nieco ponad 6900 w 3dMarku), i teraz po zmianie na 40.72 mam ponad 10000 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 a ja osiagnelem 12396 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomer Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 nvidia pisze ze dają kopa o 25 procent w porównaniu z tymi normalnymi (niby testowanymi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 a zmiana z 30.xx na 40.xx przy gf3 zwiekrza wydajnosc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 a zmiana z 30.xx na 40.xx przy gf3 zwiekrza wydajnosc ? podobno najbardziej stery 40.xx kopa dają gf3 i 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...