marek.t Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 no więc we wczorajszym upale mój procek tj. AMD Athlon 64 2800+ podkręcił się na 2700mhz przy napieciu 1.9V, HTT300, wiecej się nie bawiłem ale jak zrobi się chłodniej to spróbuje jeszcze powalczyć :lol: co o tym sadzicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 no więc we wczorajszym upale mój procek tj. AMD Athlon 64 2800+ podkręcił się na 2700mhz przy napieciu 1.9V, HTT300, wiecej się nie bawiłem ale jak zrobi się chłodniej to spróbuje jeszcze powalczyć :lol: co o tym sadzicie 1470020[/snapback] czesc Napiecia to mu nie zalujesz :blink: ...ciekawe ile Ci pozyje ?? Te 1.9 V to na codzien :huh: ?? czym chlodzisz ? jak temp ? A tak serio te 2.7 ghz to zadne wybitne osiagniecie....na forum bylo juz duuuzo takich wynikow ... pozdro piotres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) na codzień w takie upaly to amm go ustawioego na 270x9 i 1.65V gdy na dworze bedzie chlodniej to powalcze o 3ghz (czyli max dla s754) chłodze go AC64 a wczoraj dmuchal na niego jeszcze taki duzy wiatrak pokojowy (zamiast na mnie :lol: ) jak myslicie ile bym musiał zainwestować aby dobre wc złożyć? Edytowane 29 Maja 2005 przez marek.t Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Wowwwwwww Extremalne to jest napiecie :)... patrzac na chlodzenie :). A ogolnie to 2700mhz to w sumie sporo osob ma :), ale gratuluje B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) gdy na dworze bedzie chlodniej to powalcze o 3ghz (czyli max dla s754) 1470067[/snapback] :blink: :blink: :huh: :lol: :-| - Kto ci opowida takie bajki ?? :lol: :lol: ....lepiej sobie necik troche poczytaj...ja osobiscie widzialem juz 3700+ S754 @ 3409 mhz :D Jestes strasznym optymista - jesli myslisz ze jak teraz masz 30*C w domu i leci Ci 2.7 Ghz to np. przy 15*C poleci 3 Ghz.... uhh moze byc ciezko ... :mur: pozdrowki piotres Edytowane 2 Czerwca 2005 przez piotres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 w instrukcji od płyty głównej widizalem :unsure: no trza być w życiu optymistą :lol: pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 (edytowane) :lol: - w instrukcji jak ci napisza ze max temp to 70 czy iles to moze pomyslisz ze wiecej nie bedzie mozna uzyskac?? temperatura to tylko jeden z czynnikow wplywajacych na podkrecanie, obok jest jeszcze jakosc wykonania proca, napiecie, pamieci i płyta główna (i moze pare innych) jestem pewien ze nie przekroczysz granicy 2850, nie mowiac o 3000 Edytowane 30 Maja 2005 przez Dev-o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 na codzień w takie upaly to amm go ustawioego na 270x9 i 1.65V gdy na dworze bedzie chlodniej to powalcze o 3ghz (czyli max dla s754) chłodze go AC64 a wczoraj dmuchal na niego jeszcze taki duzy wiatrak pokojowy (zamiast na mnie :lol: ) jak myslicie ile bym musiał zainwestować aby dobre wc złożyć? 1470067[/snapback] w instrukcji od płyty głównej widizalem :unsure: no trza być w życiu optymistą :lol: pzdr 1470969[/snapback] hehehe dobre :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Moim zdaniem to jest z pewnością extreme!!! Takie napięcie to jest to co tygryski lubią najbardziej :):):) A to że trafiłes słabą serie to już inny problem :( tak to w życiu bywa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 ja dla 2728 potrzebowalem 1.75 .... To bylo max dla procka... 2700 szlo z 1.65 1650 z 1.5 jesli ty masz 1.9 dla 2700 - ja rozumiem ze jest cieplo..... ale bez jajec :D ty robiles wogle jakis stres temu procowi czy sobie go extremalnie nie obciazyles ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 szczerze móiąc po chwili w prime było 60C :D bałem sie go więcej puszczać zeby cosik sie nie stało na codizeń pracuje 290x9 przy 1.6 w bisoie ustawione, ale w programach wskazuje 1.75 nie wiem czy to przez płytę :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 no więc we wczorajszym upale mój procek tj. AMD Athlon 64 2800+ podkręcił się na 2700mhz przy napieciu 1.9V, HTT300, wiecej się nie bawiłem ale jak zrobi się chłodniej to spróbuje jeszcze powalczyć :lol: co o tym sadzicie 1470020[/snapback] OK zapodaj prime na cała noc (12 godzin) jak rano procek będzie jeszczew chodził to Respekt :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 oł maj gad [; 1.9v TO JEST EX... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) oł maj gad [; 1.9v TO JEST EX... 1480912[/snapback] dla mnie to nie extreme a głupota małe doświadczenie ,- i nie chodzi mi tutaj o to że zapodał 1.9v bo to akurat żaden wyczyn... wyczyn to żeby to 1.9V schłodzić i żeby mozna było mówić o jakiejś stabilności na dłuższa metę. Dla mnie Extreme to wynik piotresa na 1700 t-bred Edytowane 4 Czerwca 2005 przez dszywala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Niedługo będzie extreme Oc made by Siuwar & Piotres :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Dla mnie Extreme to wynik piotresa na 1700 t-bred 1481024[/snapback] Dziekuje bardzo za wyrazy uznania :oops: :-P .. Niedługo będzie extreme Oc made by Siuwar & Piotres :D 1481065[/snapback] That's right :gitarzysta2: :twisted2: pozdro piotres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FBI_Martin Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 (edytowane) mój to leci 9x272 przy 1.55V na chip-1.7 pamięć 245 Edytowane 8 Czerwca 2005 przez FBI_Martin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Hmmm jest ktos z okolic Ostrowa Wielkopolskiego (kolo kalisza , antonina) kto zna sie na chlodzeniu bardzo dobrze?? Szukałbym jakiegos pomocnika w robieniu chłodzenia suchym lodem ;) Zawsze raźniej w dwójke :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Kamikadze Boski wiatr = K4 ? Jesli tak to Sorcerer z tej strony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 no więc we wczorajszym upale mój procek tj. AMD Athlon 64 2800+ podkręcił się na 2700mhz przy napieciu 1.9V, HTT300, wiecej się nie bawiłem ale jak zrobi się chłodniej to spróbuje jeszcze powalczyć :lol: co o tym sadzicie 1470020[/snapback] A na jakiej płycie głównej go kręciłeś ba ja tez mam A64 2800+ i własnie tez chce go podkrecic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 A na jakiej płycie głównej go kręciłeś ba ja tez mam A64 2800+ i własnie tez chce go podkrecic To nie najlepsze miejsce zeby go o to pytać...... Tak samo jak stwierdzenie zę też być chciał podkręcić swój.... poczytaj poradniki o OC w podstawowych zagadnieniach Popatrzyłbys chociaż do jego sygnaturki :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 ja mojego E6 tez puszczalem na 1,9v bo wyzej juz freezy... ale 3ghz pi1mb zrobil :) na pelcie 267W robione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 patrzcie no, archeolog .. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) Wynik nie jest eXtremalny a te wysokie napięcie to nic fajnego. Poproszę piękny screen z StressPrime na co najmneij 3H. A tak BTW zmień tytuł tematu na bardziej konkretny, w związku z : II. 6. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. Edytowane 19 Grudnia 2006 przez Venom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) Brałeś coś? Przecież to nie on pisał temat -___- Edytowane 19 Grudnia 2006 przez poca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 no no...jak dla mnie to jest ekstremalne, ale napięcie...nic pozatym. Teraz wszyscy nowicjusze zobaczą takie napięcie i średnia spalonych procków w kraju, napewno wzrośnie... A jak się komuś nie spali, to założy temat... :mur: Niedługo będzie extreme Oc made by Siuwar & Piotres :D Może i ja się wbiję?Nie no żartuje. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Brałeś coś? Przecież to nie on pisał temat -___-To było do mnie czy do RepsOn'a :?: Gratz temu co ten temat do normalnego działu wrzucił. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 @KonradGT raczej sie nie wbijesz.. no chyba ze sie cofniesz w czasie . :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 @xacti Widzisz jacy to ludzie, nic nie powiedzą że cos się święci, tylko tak sami... Nie no spoko, żartuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 ja mojego E6 tez puszczalem na 1,9v bo wyzej juz freezy... ale 3ghz pi1mb zrobil :) na pelcie 267W robione.Nieee no, skąd się wzioł ten kolo tu dzisaj :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...