Dziuby Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) Przesyłanie ukrytego tekstu w obrazie Mam pytanie jaki program to potrafi. Widziałem na filmie, dzieciaki przesyłają sobie zdjęcia coś tam klikają i wyskakuje ukryty tekst. Edytowane 29 Maja 2005 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 to sie nazywa steganografia - google moze cos ci pomoze znalezc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 widze, ze film " W sieci pajaka " pobudza wyobraznie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Mam taki programik do ukrywania tekstu w obrazku. Jak chcesz to podaj maila (156kB). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) Przesyłanie ukrytego tekstu w obrazie Mam pytanie jaki program to potrafi. Widziałem na filmie, dzieciaki przesyłają sobie zdjęcia coś tam klikają i wyskakuje ukryty tekst. 1470031[/snapback] http://securengine.isecurelabs.com/ Instrukcja po polsku dla leniwych: http://www.steganografia.wsi.edu.pl/!i...l&roz=23&ids=41 Edytowane 29 Maja 2005 przez ChamRyszak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Ba, mi to sie bardziej z tym co potrafi FineReader kojaży :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Fajnie dzieki wszystko działa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...