Gość rooox Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Cześć :D mój pierwszy post na forum, ale się wstydze :unsure: :unsure: Do rzeczy: chcę rozpakować obraz płyty zrobiony przez Nero na komputerze, ale nie chce tego nagrywać na płyte. Czy da się tak zrobić i czym ?? @Nie śmiać się bo jestem ciemny w tych sprawach <_< <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 jeśli masz pełną wersję nero trzeba uaktywnić nero image drive i wtedy pojawi ci się dodatkowy napęd cd/dvd(wirtualny) i ładujesz do niego obraz płyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 A jak nie masz to Daemon Tools i masz to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rooox Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Dzięki za odp. Daemon Tools jest super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...