dizo Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Witam szanownych kolegów i koleżanki. Posiadam aktualnie dysk Hitachi model DK23BA-20 (http://www.hitachigst.com/hdd/support/dk/2/23ba20spec.html). Dysk ten chodzi elegancko tylko że no właśnie… wytwarza głośny piszczący denerwujący dźwięk. Aktualnie mój PC(zasilacz Tagan, HDD Barakuda) pracuje ciszej od Laptopa :unsure: . Zastanawiam się nad jego wymianą na inny, wiem że w PC najcichsze są Baracudy nie wiem natomiast jak wygląda sprawa z 2,5 calowymi. Bardzo bym prosił szanownych kolegów i koleżanki o wypowiedź odnośnie tego tematu. Zależy mi bardzo aby NIEBYŁ :angry: piszczący. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Temat juz byl poruszony w tym dziale. Poszukaj, a na pewno znajdziesz w nim odpowiedz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...