Kochan Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 wlasnie .. nagrywara lg40x, soft- bnero, plytka - Dysan (pocket) - efekt.. zwalone juz dwie .. czemu ??? help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Jeżeli nagrywasz z 40x to się nie dziwie...A tak wogule to ile mb nagrywasz??? zmień za win XP writer lub CD copy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 heh, ja nagrywalem taka plytke CD-RW tyle, ze mniejsza, bo 185MB/21 min. i bylo all OK, Nero 5590 + Teac w-540e, predkosc AZ 4x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochan Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 nagrywam 24x - tyle ile plytka wytrzymuje .. NO TO JUZ NIE WIEM .. a nagrywam ... ehh nie wiem moze troche za duzo ? bo kilka mp3 a to jest 23 minuty, weic powinno byc ok a jak mu sie da zeby nagrywal wiecej to co- nie powinien w ogole nagrac albo nagrac to ile mzoe, nie ? ogolnie bardzo ladnie nagrywa duze plyty, 40 na platiniumach idzie 1,5 minuty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...