.::FreeMan::. Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 czym sie roznia te dwa modele??? bo w sklepie sa do wyboru cl2 i cl2.5 i nie wiem ktore kupic :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Bierz CL2. Chociaż ja mam w instrukcji CL 2.5 a chodzą bezproblemowo na CL.2 ale najważniejsze to Sprawdź na jakich kościach te Kingstony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 prawdopodobnie te CL 2 benda mogly chodzic stabilnie z nieco wiekrzymi czestotliwosciami, no chyba ze sa na roznych kostkach, ale to jush inna para kaloszy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::FreeMan::. Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 kupilem CL2.5 (cl2 juz nie mieli) na kosciach winbond `a :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 No i Dobrześ zrobił to teraz kręć je na maxa bez zwiekszania napięcia. U mnie tak chodzą a mam takie same jak Ty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::FreeMan::. Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 No i Dobrześ zrobił to teraz kręć je na maxa bez zwiekszania napięcia. U mnie tak chodzą a mam takie same jak Ty. jeszcze glupie pytanko... a jak krecic??? timingami czy jak :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::FreeMan::. Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 czy przez FSB ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 FSB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::FreeMan::. Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 FSB czyli normalnie krece proca przez fsb a pamiatki automatycznie sie kreca??? czy mozna jakos same pamiatki krecic??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilK Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Ja mam Kingstony DDR 333 na kościach winbond cl.2.5 i wcale nie jest rewelacyjnie jak podniose naoięcię to jest lepiej ale zastanawiam się czy na kościach Samsunga nie byłoby lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_I_P_ Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Ja mam Kingstony DDR 333 na kościach winbond cl.2.5 i wcale nie jest rewelacyjnie jak podniose naoięcię to jest lepiej ale zastanawiam się czy na kościach Samsunga nie byłoby lepiej.ja tez mam te na winbondach i niespecjalnie sie kreca :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 A mozecie podac oznaczenie kosci? Widac ze sa albo bardzo dobre albo bardzo slabe. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 FSB czyli normalnie krece proca przez fsb a pamiatki automatycznie sie kreca??? czy mozna jakos same pamiatki krecic??? Kręcąc przez FSB zwięksasz zegary CPU, RAM, PCI, AGP i HDD (CD-ROMu chyba tesh - jak wshystko to wshystko). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince15 Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Ja mam Kingstony DDR 333 na kościach winbond cl.2.5 i wcale nie jest rewelacyjnie jak podniose naoięcię to jest lepiej ale zastanawiam się czy na kościach Samsunga nie byłoby lepiej. KS na Samsungach chodzą u mnie na 402MHz przy 2.6V na najgorszych timingach. Nie jest to więc żadna rewelacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Pytanie jeszcze jakie dokładnie są te windondy. Spotkałem się z kilkoma ( ah 6, bh 6 i to różnych serii np. dd 230 ,dd 239 ) Mogą być różnice w osiągach tak jak z problemem tc - td w Samsungach. Zapodaj co widzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Pytanie jeszcze jakie dokładnie są te windondy. Spotkałem się z kilkoma ( ah 6, bh 6 i to różnych serii np. dd 230 ,dd 239 ) Mogą być różnice w osiągach tak jak z problemem tc - td w Samsungach. Zapodaj co widzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turdrassel Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Ja mam Kingstony DDR 333 na kościach winbond cl.2.5 i wcale nie jest rewelacyjnie jak podniose naoięcię to jest lepiej ale zastanawiam się czy na kościach Samsunga nie byłoby lepiej.ja tez mam te na winbondach i niespecjalnie sie kreca :(Mam to co Wy, Winbondy na cl2,5 i ekstrmalnego overclockingu zapodac sie raczej nie (testowalem na drv5 u kumpla). Agresywny timing na cl2 jeli sie usatwi dodoatkowa utrudnia sparwe. Na szczescie pomga nawet niezle zwiekzenie napiecia. Ja mailem plan kupic na Samsungu ale dostac je to jest naparwde szczescie wiec wzialem KINGSTONUCHY jak mawaui moj kumpel:)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...