dadziuk Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Witam, szukałem i nigdzie nie moge znaleść, wie ktoś o co chodzi z ta promocją neo 1 czerwca??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Witam, szukałem i nigdzie nie moge znaleść, wie ktoś o co chodzi z ta promocją neo 1 czerwca??? 1470793[/snapback] oj chyba najlepiej to nie szukałeś :> zapraszam do tematu tejże promocji :D , jednak za wiele jeszcze nie wiadomo , zostaje nam czekać . Z drugiej strony rewolucji nie należy się spodziewać :D Pozdrawiam wasiela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 oj chyba najlepiej to nie szukałeś :> zapraszam do tematu 1470905[/snapback] Zarestrował sie: DZisiaj, 18,27 Widac... nowy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Widac... nowy :P 1471145[/snapback] Nie aż tak zapomniałem chasła :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 "chasla" ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Za dużo tego słońca! Troche mnie przegrzało! Sorka :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 http://www.tp.pl/otp/serwis_prasowy/biuro/show.php?mid=1555 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 1474622[/snapback] Ale mi to mega promocja...chyba raczej mega shit.... nic sie niezmieniło praktycznie...a ta 512 to tylko przez 2 miesiace :mur: Poczekamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 no jakby na to nie patrzec to jest taniej w wersji na 2 lata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roboty2 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 (edytowane) drog telekomuno, zawiodłem się :zonk: , a ja już tu marzyłem o jakiś kokosach :-( Edytowane 1 Czerwca 2005 przez roboty2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 no jakby na to nie patrzec to jest taniej w wersji na 2 lata 1475185[/snapback] tia... popatrz na ceny chello... porownaj... poza tym sama tepsa napisala: ze inni beda swiadczyc uslugi na jej liniach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczo18 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Ja tam nie jestem super zorientowany w temacie ale czy bedzie taka mozliwosc zeby miec fona z TP i np. chapnac ADSL od Netii?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 nie ma takiej mozliwosci :( musisz w obu przypadkach miec linie abonecka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczo18 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Ale ja sie pytam czy bedzie :D W takim razie jacy to operatorzy maja swiadczyc uslugi na liniach tpshitu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 a kto to wie ? :D pewnie kazdy kto bedzie mial na tyle ka$y zeby dostac koncesje , a czy ktos sie zdecyduje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...