Gosu Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) Witam,mam następujący problem:od kąd zaczęły się upały zaobserwwoalem np w czasie gry w hl 2 ze wyskawkiwal mi blad cos steam app,czy cos takiego,pomysalem ze komp jest zbyt podkręocny(chcoiaz byl na uswtaieniach jak zawsze ktore byly full stable) wiec zmiejszylem taktowania na 2200 mhz z 2420 i napeicue na 1.625 realnie 1.58 z 1.9 realnie 1.84 no i bledy ustaly,temp. nie przekraczaja u mnie nigdy 60 stopni na procu w te upaly dochodza do 59,zawsze nie bylo wiecej niz 52-55,no i jak dzis sprawdzalem czy znowu bedzie dobrze na 2420 i 1.84 to wyskoczyl blad,komp raz sie wylączyl a potem nawet w biosie sie zacinal :angry: W momencie kiedy hl 2 sie sypnal mialem jakeis 58.5 stopni na procku i 37 na chipsecie.Cholera czy te upaly go tak katują?no musze chodzic na mniejszym taktowaniu obecne fsb zamiast 210 mam 200;/niedawno jechalem na 240 ale na innym biosie z cpc off,ne wazne,w kazdym badz razie co to moze byc? Edytowane 29 Maja 2005 przez Gosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 mam podobnie niestety, upały dają po [gluteus maximus] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Ma ktos tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Ma ktos tak? 1472450[/snapback] Ci co mają chłodzenie powietrzem (wodą też) to na pewno też tak mają, temp otoczenia wzrasta więc temp na procach też rośnie a co za tym idzie spada OC... Takie uroki lata, może to znak, żeby zamiast siedzieć przy kompie wyskoczyć na piłkę czy jakiegoś browca... pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...