morwa2 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 ja mam taką sugestie, można by napisać wkońcu jakie płyty główne pod athlona 64 są dobre do podkręcania i takei tam bo sporo osób sie pyta oto to by życia troche ułatwiło eheheh pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Nie za wiele wymagasz? A tego nie widziales? Zreszta jak masz ochote, to mozesz cos napisac... Ale na dobra sprawe, bedzie to cos typu: DFI syci, a Gigabyte ssie, tak? Imo bez sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iron Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 ja mam taką sugestie, można by napisać wkońcu jakie płyty główne pod athlona 64 są dobre do podkręcania i takei tam bo sporo osób sie pyta oto to by życia troche ułatwiło eheheh pozdrawiam 1470879[/snapback] Polecam Abita AN8 lub AN8Fatal1ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...