BBOYMARIO Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 program który jest przyklejany do pulpitu (notatnik taki)i że jak sie wyłączy i włączy kompa to żeby sie to zapisywało co było napisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 O coś TAKIEGO chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BBOYMARIO Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 chodzi mi o taki notatnik co szybko można wklejac i kopiować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Ctrl+C i Ctrl+V - szybciej się nie da. :P A tak na poważnie - chyba już nie wiem czego szukasz (w każdym edytorku/notatniku można szybko wklejać i kopiować). Ja jako podręcznego notatnika używam QuickNote w Firefoxie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BBOYMARIO Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 no taki podręczny tylko na pulpicie przykejony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...